Vraag vrijblijvend info aan:


  Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


  Bel me terug op een moment dat jou best past


  Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
  Plan een bezoek:

  Laat je inspireren door onze kijkwoning in Knokke, een luxueuze villa op wandelafstand van de zeedijk. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
  Schrijf je in voor een event

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

  Karel Vanhooren, Architect bureau 'Vandecasteele en Vanhooren'

  Achter de schermen bij Karel Vanhooren - Architect

  20/08/2015

  Achter de schermen

  Karel Vanhooren is architect. Zijn bureau 'Vandecasteele en Vanhooren' werkt al tien jaar in opdracht van Arthus. De flexibiliteit van het architectenbureau en de keuze voor kwaliteit bij Arthus zorgen voor een duurzame samenwerking die uitmondt in topprojecten, zoals Lake View Berlare.

  "We delen een passie voor hedendaagse architectuur."

  "We zijn de voorbije jaren aan dezelfde snelheid gegroeid. Het is fijn om te zien hoe Arthus zich doorheen de jaren steeds meer heeft geprofessionaliseerd en mensen in dienst heeft genomen met kennis van architectuur."

  "Arthus houdt van hedendaagse architectuur, streeft naar kwaliteit en maakt niet snel compromissen op dat vlak. Dat is lang niet overal zo. Project Lake View Berlare is een topper die onze manier van samenwerken mooi illustreert. Na tien jaar zijn we perfect op elkaar ingespeeld en daar doen wij met veel plezier een extraatje voor. Zeker als dat betekent dat het proces van ontwerp tot bouwen daardoor vlotter verloopt."

  Lees meer
  Karel Van Hecke en zijn echtgenote Christiana Mertens, Lakeview

  Wonen in Lake View Berlare

  11/07/2015

  Achter de schermen

  Karel Van Hecke en zijn echtgenote Christiana Mertens verhuisden een jaar geleden naar een appartement met één slaapkamer op de benedenverdieping van Lake View Berlare. Als een blok vielen zij voor het uitzicht.

  "Wonen op Lake View Berlare, dat is vakantie. Elke dag opnieuw."

  "We woonden in een mooi huis met een grote tuin in Zele", vertelt Christiana. "Maar door de gezondheidsproblemen van mijn man moesten we uitkijken naar een kleinere woonst die ik op mijn eentje zou kunnen onderhouden."

  "Onze zoon is architect en stelde het nieuwe Zabra-woonproject in Berlare voor. Hij houdt van moderne architectuur en wij houden van een mooi uitzicht. De keuze was snel gemaakt. De locatie van het gebouw en de ligging van ons appartement zijn ideaal. We kijken uit op de straat en op het water. We zien mensen op de markt, kijken naar de toeristen die een terrasje doen of genieten van het uitzicht op het water. Het is bijna te mooi om waar te zijn."

  Lees meer