Vraag vrijblijvend info aan:


  Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


  Bel me terug op een moment dat jou best past


  Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
  Plan een bezoek:

  Laat je inspireren door onze kijkwoning in Knokke, een luxueuze villa op wandelafstand van de zeedijk. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
  Schrijf je in voor een event

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

  Eerste steenlegging project Kanaaltuinen | Zabra Real Estate

  Eerste steenlegging project Kanaaltuinen | Zabra Real Estate

  28/11/2016

  Project in de kijker

  Op 26 november 2016 vond de eerste steenlegging van ons project Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw plaats. Samen met burgemeester Luc Deconinck legden we de eerste steen van de eerste fase van het project. Wegens de succesvolle verkoop van het eerste deel van fase 1 (reeds 70% van de woningen en 40% van de appartementen zijn verkocht) werd er op de steenlegging ook het startschot gegeven voor de verkoop van het tweede deel van fase 1 (9 woningen en 8 appartementen).

  Naast de burgemeester en enkele gemeenteraadsleden van Sint-Pieters-Leeuw telden we onder de talrijke aanwezigen kopers, buurtbewoners, de architect, aannemers en geïnteresseerde kopers. Na de steenlegging werd er nog gezellig nagebabbeld met een lekkere koffie of chocolademelk. En de kopers hadden zo ook de kans om hun toekomstige buren te leren kennen!

  Bedankt aan iedereen die aanwezig was, in het bijzonder burgemeester Luc Deconick. Jullie warme aanwezigheid en enthousiasme maakten er een heel geslaagde steenlegging van!

  Pers:
  > uitzending in het nieuws van Ring TV: http://ringtv.be/taxonomy/term/7 (zie vanaf 04:40 min.)
  > http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161127_02594067
  > https://sint-pieters-leeuw.eu/2016/11/26/eerste-steenlegging-project-kanaaltuinen/
  > http://ringtv.be/nieuws/bouw-gestart-van-230-woningen-kanaaltuinen-sint-pieters-leeuw

  *foto's Julien Steens
  Lees meer

  Kunst kraakt fabriek in Halle!

  10/10/2016

  Achter de schermen

  In een joint venture tussen moedermaatschappij Sobradis en Vanhaerents Development (Artes Group) worden de voormalige technische gebouwen van Belgacom in het centrum van Halle nieuw leven ingeblazen. In afwachting van de verbouwingswerken wordt het gebouw de setting voor een tijdelijk museum met werken van jonge beloftevolle kunstenaars en artiesten uit de gehele regio.

  Nieuw woon- en winkelproject in Halle
  Het project ligt op de hoek van de Arkenvest en de Basiliekstraat in het centrum van Halle. Er wordt ca. 2000m2 retailruimte voorzien met daarboven ca.  21 appartementen. Er komt tevens een ondergrondse parking.

  Kunst kraakt fabriek
  De culturele dienst van Halle start binnenkort met een nieuwe editie van "Kunst kraakt fabriek". Het oude Belgacom gebouw wordt de setting voor een tijdelijk museum met werken van jonge beloftevolle kunstenaars en artiesten uit de gehele regio. In november 2016 zal vervolgens deze nieuwe kunstplek de setting vormen voor tal van pop-up activiteiten zoals muziekconcertjes, performance, ...

  De opening van "Kunst kraakt fabriek" vindt plaats op donderdag 20 oktober om 20u en loopt door tot en met 30 november (van 10u tot 17u.)
  Meer info op www.kunstkraaktfabriek.be
  Contact voor verkoop van de appartementen via info@zabra.be of 09/365 60 74.

  Lees meer
  Aanvang werken project Kanaaltuinen

  Aanvang werken project Kanaaltuinen

  08/04/2016

  Project in de kijker

  Tijdens de eerste volle werkweek van april zijn de voorbereiden werken voor de nieuwbouw verkaveling Kanaaltuinen aangevangen. Deze werken worden in verschillende fases voltrokken. Startende aan de Kerkhofdreef met een uitbreiding van het rioleringsnet en andere nutsvoorzieningen. De Kerkhofdreef wordt na voltooiing van deze werken ook volledig opnieuw aangelegd, aangezien zij later zal dienen voor de bereikbaarheid van een nieuwe gemeenteschool.

  Vervolgens zal er op het terrein tussen de Populierenlaan en het kanaal worden gestart met de uitgraving van de wegenis en het voorzien van riolering en andere nutsvoorzieningen.Er wordt verwacht om kort na het bouwverlof te starten met de bouwwerken van de woningen en de appartementen

  Lees meer
  De werken schieten goed op in Overmere | Zabra Real Estate

  De werken schieten goed op in Overmere | Zabra Real Estate

  23/03/2016

  Project in de kijker

  Het was de afgelopen maanden een komen en gaan van vrachtwagens en aannemers voor de bouw van 8 woningen in de Pastoor Pennestraat te Overmere. Momenteel zijn de crepiwerken afgerond en gaat men van start met de binnenafwerking.

  Interesse in één van de laatste 3 woningen? Aarzel dan zeker niet en neem contact op voor een afspraak!
  Hieronder zijn enkele beelden terug te vinden van de werf.
  Er is ook een opendeurdag ingepland op woensdag 13 april tussen 16u en 20u op de werf in de Pastoor Pennestraat.

  Lees meer
  Loop door het huis van je dromen... nog voor het gebouwd is | Zabra Real Estate

  Loop door het huis van je dromen... nog voor het gebouwd is!

  16/03/2016

  Achter de schermen

  Wie op huizenjacht is kent het gevoel wel: je voelt je aangesproken door een nieuwbouwproject, maar je twijfelt om tot een aankoop over te gaan omdat je de woning niet eerst even met eigen ogen kan bekijken en beleven. Die twijfel is nu voor niets meer nodig, want Arthus heeft haar eerste virtual reality project klaar dat je toelaat om rond te lopen in het huis van je dromen, nog voor het is gebouwd.

  Wat is virtual reality?

  Virtual reality (virtuele werkelijkheid) is een technologie die een wereld creëert die enkel digitaal bestaat, al dan niet gebaseerd op een werkelijke plek. Hoe kom je zelf in die wereld terecht? Met een stereoscopische bril, zoals de Google Cardboard bijvoorbeeld. Je zet de bril op en hop, plots sta je in een volledig andere ruimte. Misschien denk je nu spontaan aan de gaming wereld waar virtual reality al enorm populair is, maar de techniek kan ook voor allerlei andere doeleinden ingezet worden... om nieuwbouwwoningen en -appartementen te presenteren bijvoorbeeld.

  Je droomhuis in bewegende beelden

  Bij Zabra hebben we net een van onze projecten naar een virtueel niveau getild, zodat je je als potentiële koper een levensecht beeld kan vormen van je toekomstige stek. Loop door aangeklede huizen en appartementen die in werkelijkheid nog niet zijn gebouwd en beleef de verschillende ruimtes als stond je er écht. Welke indruk geeft de hal als je binnenkomt? Wat zie je als je op het terras staat? Hoeveel licht valt er in de woonkamer en hoeveel beweegruimte heb je in de keuken? Hoe bevalt de stijl van de woning je nu je er middenin zit? Met de Google Cardboard bril op je neus loop je vlot door al verschillende kamers, je kan 360 graden ronddraaien zonder dat je beeld verstoort of buiten proportie geraakt en je kan het huis zelfs vanop straat of vanuit de tuin bekijken, voor een waarheidsgetrouwe indruk.

  Zo simpel is het

  Heb je het niet zo voor gadgets en hoogtechnologische snufjes? Maak je geen zorgen, de kartonnen Google Cardboard mag dan wel geavanceerde software bevatten, maar in gebruik is de bril zodanig simpel dat drempelvrees nergens voor nodig is. Je kan het nog het best vergelijken met een moderne versie van de kijkdoosjes van weleer. Alleen zie je nu geen plaatjes van dieren of wereldmonumenten, maar kijk je door twee lenzen die speciaal gefotografeerde 3D-beelden vanop een smartphone (die zit achter aan de bril zijn vastgeklemd) voor je ogen projecteert. Zo kom je in een driedimensionale omgeving terecht en kan het ontdekken van je droomhuis beginnen.

  Ontdek alvast ons eerste project in deze virtuele wereld, Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw!
  Wordt vervolgd!

  Lees meer
  Stappato in Eke | Zabra Real Estate

  Stappato bouwt met Zabra!

  02/02/2016

  Achter de schermen

  Stappato bouwt met Sobradis in Eke! Ontdek de evolutie van hun gebouw via onderstaande link!
  http://www.stappato.be/blogs/stappato-bouwt
  Lees meer
  Rooftops Oostakker | Zabra Real Estate

  Op zoek naar een rendabele belegging?

  02/12/2015

  Project in de kijker

  Rooftops Oostakker is de ideale mix van een duurzame vastgoedbelegging en een rendabele investering. Het project sluit aan bij Gent als economisch knooppunt die zorgt voor een zeer grote vraag naar huurwoningen.

  5 goede redenen om te investeren in Rooftops
  • topligging nabij Gent 
  • goed bereikbaar via de R4
  • ruime terrassen vanaf 29 m²
  • jaar na jaar stijgende woningprijzen
  • reeds verhuurd, dus een bewezen rendement
  Wilt u ook genieten van een mooi en veilig rendement?
  Aarzel niet en maak nu uw afspraak

  Lees meer
  Dhr. Claeys - koper Lake View Berlare

  Wonen in Lake View Berlare

  14/11/2015

  Achter de schermen

  Meneer en mevrouw Claeys-Decoodt wilden alleen verhuizen als ze een nieuwe woning vonden vlak bij water. Ondertussen wonen ze ruim een jaar in hun nieuwe appartement op de tweede verdieping van Lake View Berlare. En daar genieten ze van.

  "Nu eens een reiger, dan weer toeristenbootjes op het water. Ons uitzicht is een schilderij."

  Carmen: "Als we bezoek hebben, horen we vaak dat het lijkt alsof we op een boot wonen. Het uitzicht op het water is subliem en verandert mee met de seizoenen. Bovendien wonen we op de zuidkant en genieten we dus van veel zon. Het betekent rust, kalmte en warmte, de hele dag door. De locatie is uniek en dat weten wij zeker, want we hebben veel bouwprojecten bezocht. De indeling hebben we gelaten volgens de oorspronkelijke bouwplannen omdat we die - met twee slaapkamers aan de straatkant en ruime living met uitkijk op het water - perfect vinden. Bovendien wonen we op de tweede verdieping, waardoor we makkelijk kunnen kiezen tussen de lift of de trap. Gezien onze leeftijd houden we daar graag rekening mee."

  Lees meer

  Verkavelingsvergunning fase 1 Kanaaltuinen

  02/11/2015

  Project in de kijker

  De verkavelingsvergunning van de eerste fase van het nieuwe Zabra project "Kanaaltuinen" in Sint-Pieters-Leeuw werd zonet afgeleverd.
  In de eerste fase zullen 22 woningen en 24 appartementen worden gebouwd en zal het eerste deel van het 1,5ha grote park worden aangelegd.
  De komende jaren wordt er verder gewerkt aan de volgende fasen.

  In totaal zullen er circa 230 woningen komen, een basisschool voor circa 400 leerlingen en 2,5 ha aan kwalitatieve openbare ruimte.
  De verkoop van de eerste fase start binnenkort.

  Voor meer informatie, surf naar www.kanaaltuinen.be

  Lees meer

  Socio-economische vergunning verkregen voor Bon'Ap Wetteren

  19/09/2015

  Project in de kijker

  Vandaag hebben we de socio-economische vergunning vekregen voor de nieuwe winkel van Bon'Ap in ons pand te Wetteren.
  Binnenkort meer info over opening

  Lees meer