Vraag vrijblijvend info aan:


Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


Bel me terug op een moment dat jou best past


Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
Plan een bezoek:

Laat je inspireren door onze kijkwoning in Knokke, een luxueuze villa op wandelafstand van de zeedijk. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
Schrijf je in voor een event

Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Vacature Project Manager

01/07/2019

Vacatures

Zabra blijft sterk groeien en heeft een heleboel mooie projecten in het verschiet. Om deze groei te realiseren, zijn we op zoek naar een Project Manager voor de opvolging van onze bouwprojecten. 

Functie
Als Project Manager sta je in voor de projectopvolging van A tot Z, meer concreet ben je verantwoordelijk voor:
 • het voorbereiden van de werken, plannen, opvragen van prijzen en vergelijken van de aannemers en het voeren van de negotiaties
 • het zorgen voor een correcte opvolging en uitvoering van de werken volgens het lastenboek
 • een degelijke budgetopvolging
 • het ter plekke gaan om de verschillende werven te controleren
 • het deelnemen aan werfvergaderingen en het coördineren van aannemers en onderaannemers
 • het ondersteunen van het bouwproces binnen de zeshoek van het werfbeheer: timing, kwaliteit, absoluut forfait, veiligheid, duurzaamheid en risicobeheer
 • het begeleiden van de klanten en het meewerken aan een grote klantentevredenheid
 • Je rapporteert aan de Directeur Construction. 

Profiel
 • Je behaalde een Bachelor of Master in een bouwgerelateerde richting.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in projectleiding, opgedaan bij een aannemer of bouwpromotor.
 • Je hebt een goede kennis van het Office Pakket: Word, Excel, Powerpoint, MS-Project en ACAD.
 • Je bent vlot tweetalig: Nederlands en Frans.
 • Je bent stressbestendig, doorzettend, flexibel, zelfstandig, planmatig, deadline-gericht en goed in multitasking.
 • Je bent hands-on, teamgericht, sociaalvaardig en overtuigend. 
 • Je hebt oog voor detail en je streeft er steeds naar je beloftes na te komen binnen de afgesproken timing.
Aanbod
Wij bieden jou: 
 • interessante projecten op grote schaal
 • de kans om mee te groeien binnen de firma
 • de garantie dat kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen
 • een aantrekkelijk salaris met extra-legale voordelen en een bedrijfswagen
 • een boeiende functie met gevarieerde contacten.
Interesse?
Lijkt deze vacature iets voor jou? Stuur dan als je bliksem je CV naar info@zabra.be en wie weet word jij onze nieuwe collega! 
Voor meer info rond de vacature kan je ons bellen op 09 365 60 70.
Lees meer

Vacature Woonconsulent(e)

01/07/2019

Vacatures

Zabra blijft sterk groeien en heeft een heleboel mooie projecten in het verschiet. Om deze groei te realiseren, zijn we op zoek naar een Woonconsulent(e) voor de begeleiding van onze kopers met interieur-en woonadvies bij de afwerking van hun woning of appartement. Heb je een opleiding in interieurvormgeving met oog voor detail? En ben je daarbij een creatieve duizendpoot die houdt van afwisseling? Lees dan snel verder, misschien ben jij wel dé geknipte persoon!

Functie
Als Woonconsulent(e) ben je het aanspreekpunt tussen de klant en de projectleider. Je wordt van in de ontwerpfase van een bouwproject betrokken bij de optimalisatie van de binnenafwerking (keukens, badkamers, vloeren, deuren keuzes mbt elektriciteit …) van de aangekochte woning. De klant wordt begeleid bij de aankoop en bij de indeling van afwerkingskeuzes.  Hierbij informeer je de klant omtrent de toonzalen, prijzen, materiaalkeuze(s) en de deadlines voor de afwerkingskeuzes. Je tekent de plannen uit en stuurt ze door naar de klant. Door jouw correcte en nauwgezette opvolging worden tijdig de keuzes van de klant doorgegeven aan de projectmanager en zodanig ingepland. Tijdens de opleveringsfase ga je na of alles uitgevoerd is zoals afgesproken met de klant. Het gaat over een gevarieerde functie waarbij je binnen- en buitendienst kan combineren.

Profiel
Voor de functie van Woonconsulent(e) zijn wij op zoek naar een kandidaat die hogere studies heeft gedaan in de richtingen interieurarchitectuur/interieurvormgeving. Het is een meerwaarde als je ervaring hebt, maar laat dit je niet afschrikken als jij denkt alles in huis te hebben zonder ervaring. Je hebt een goede basiskennis van Autocad. Kennis van Sketchup is een groot pluspunt. Je bent een communicatieve persoon en je bent vlot in de omgang. Je bent geduldig en je houdt ervan om met mensen om te gaan. Je bent organisatorisch ingesteld en kan goed zelfstandig werken. Maar je hebt vooral een grote passie voor interieur en je volgt de laatste trends op vlak van inrichting en materialen. 

Aanbod
We bieden je een job met veel verantwoordelijkheden en de kans om bij te dragen tot de verdere groei van een dynamische organisatie met veel ambitie. Je komt terecht in een professioneel en gedreven team waar ruimte is voor eigen inbreng. Naast een uitdagende job voorzien we ook een motiverend salarispakket met extralegale voordelen!

Interesse?
Lijkt deze vacature iets voor jou? Stuur dan als je bliksem je CV naar info@zabra.be en wie weet word jij onze nieuwe collega!
Voor meer info rond de vacature kan je ons bellen op 09 365 60 70.
Lees meer

Vacature Marketing Coördinator

01/06/2019

Vacatures

Zabra blijft sterk groeien en heeft een heleboel mooie projecten in het verschiet. Om deze groei te realiseren, zijn we op zoek naar een Marketing Coördinator voor het uitrollen van de marketingacties van onze verschillende vastgoedprojecten. Ben je gepassioneerd door marketing en vastgoed? En ben je daarbij een creatieve duizendpoot die houdt van afwisseling? Lees dan snel verder,  misschien ben jij wel dé geknipte persoon!


Functie
Je assisteert de Marketing Manager bij het uitvoeren van de verschillende marketingtaken:
 • Je beheert de website van Zabra en de verschillende immosites waarop Zabra aanwezig is. Je schrijft hiervoor de nodige teksten en zorgt voor de vertalingen.
 • Social media kent geen geheimen voor jou. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van onze sociale kanalen en je bepaalt hiervoor de content. 
 • Je zorgt voor de opvolging van onze online lead generation en bepaalt hierbij de juiste call to actions.
 • Je verstuurt e-mailings naar onze verschillende doelgroepen en onderhoudt communicatie met onze kopers. 
 • Je bereidt de events voor van onze verschillende projecten.
 • Je staat in voor een optimale visibiliteit van Zabra op en rond de werf en zorgt voor het onderhoud ervan. 
 • Je werkt onze verschillende marketingtools grafisch uit in lijn met de huisstijl van Zabra.
 • Je zorgt voor de productie van onze verschillende marketingtools en onderhandelt hiervoor met onze verschillende leveranciers.
 • Je denkt voortdurend mee om verschillende marketingacties te bedenken om onze projecten te ondersteunen.
 • Je staat in directe communicatie met de collega’s van verkoop en geeft hen de nodige ondersteuning. 

Profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die hogere studies heeft gedaan in de richtingen marketing/communicatie of andere opleiding. Je hebt al reeds wat ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, maar laat dit je niet afschrikken als jij denkt alles in huis te hebben zonder veel ervaring. Je hebt kennis van Indesign en Photoshop of je bent bereid je hiervoor bij te scholen. Je bent vertrouwd met een CMS-systeem voor het updaten van de website alsook met een CRM-systeem voor de opvolging van onze contacten. Je gesproken en geschreven Frans is van een hoger niveau. Je hebt een vlotte pen voor het schrijven van content voor onze website en social media. Je hebt ervaring met e-mailmarketing en mailchimp voor het versturen van de e-mailings. Je bent een communicatieve persoon en vlot in de omgang. Je bent een krak in organiseren en kan goed zelfstandig werken. Je bent hands-on en je schrikt er niet voor af om je handen uit de mouwen te steken. Maar je hebt vooral een grote passie voor marketing  en je volgt de laatste trends op vlak van social media en online lead generation (google, SEA, …). 

Aanbod
We bieden je een leuke en gevarieerde job waarbij je binnen- en buitendienst kan combineren. Je krijgt de kans om bij te dragen tot de verdere groei van een dynamische organisatie met veel ambitie. Je komt terecht in een professioneel en gedreven team waar ruimte is voor eigen inbreng. Naast een uitdagende job voorzien we ook een motiverend salarispakket met extralegale voordelen. We bieden tevens de mogelijkheid aan om opleidingen te volgen om je kennis verder uit te bouwen.

Interesse?
Lijkt deze vacature iets voor jou? Stuur dan als je bliksem je CV naar katrien.desmet@zabra.be en wie weet word jij onze nieuwe collega! Voor meer info rond de vacature kan je ons bellen op 09 365 60 71.
Lees meer

Eerste steenlegging Waterberg 30 juni 2018

30/06/2018

Events

De eerste steenlegging van ons project Waterberg in Mechelen was een waar succes! Een talrijke opkomst, een mooie setting, lekkere koffie en stralend weer, meer moet dan niet zijn. Bedankt aan alle aanwezigen!

Lees ook het artikel in Gazet van Antwerpen:
https://m.gva.be/cnt/dmf20180630_03591420/eerste-steen-gelegd-van-woonproject-waterberg-in-hombeek
Lees meer

Zabrunch juni: bezoek Karmel

06/06/2018

Achter de schermen

Maandelijks houden we een Zabrunch, wat staat voor ZABRA + LUNCH. Tijdens de lunch geeft elke afdeling op haar beurt een toelichting over de stand van zaken. Vandaag was het de beurt aan de afdeling Uitvoering, waarbij we een werfbezoek brachten aan ons project Karmel te Aalst. De rondleiding werd verzorgd door onze collega-werfopvolger David Bral. Na bezoek van de verschillende gebouwen, konden we met de werfkraan helemaal omhoog, waarbij we een impressionant zicht kregen op de werf en het centrum van Aalst. We eindigden met een lunch in de kapel. Heel gezellig en leerrijk!


Lees meer

Serieuze funderingswerken bij Jourdan Garden

01/06/2018

Project in de kijker

Ons project Jourdan Garden in Etterbeek wordt letterlijk diep in de grond verankerd. Bekijk het filmpje en ontdek de indrukwekkende funderingswerken. Een knap bouwstaaltje!

Bekijk het filmpje hier:
https://business.facebook.com/ZabraRealEstate/videos/1112624762211090/?business_id=1579787172314304Lees meer

Onze deelname aan Open Wervendag was een waar succes!

07/05/2018

Events

Onze deelname aan Open Wervendag op 6 mei 2018 was een waar succes! Het mooie weer schrikte niemand af. Op onze werf Karmel in Aalst mochten we zo'n 350-tal geïnteresseerden verwelkomen! TVO is zelfs ter plaatse komen filmen. Ook onze werf Kanaaltuinen in Sint-Pieters-Leeuw mocht veel geïnteresseerden ontvangen. 

Bekijk hier het filmpje van TVO (zie Karmel vanaf sec 0:57):
https://www.tvoost.be/…/open-wervendag-maakt-bezoekers-ook-…

Lees hier het volledige persbericht van Confederatie Bouw over Open Wervendag:

Ruim 83.000 bezoekers hebben vandaag genoten op één van de 150 toonaangevende bouwwerven in héél België. De Confederatie Bouw organiseerde voor de 12de keer Open Wervendag als imago evenement voor de bouw en bouwberoepen. De bouw profileert zich hiermee andermaal als een aantrekkelijke en toekomstgerichte werkgever die dringend op zoek is naar duizenden talenten met pit. Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw: “Open Wervendag is echt uitgegroeid tot hét  visitekaartje van de bouw. De bezoekers waren gefascineerd door het vakmanschap en technische evoluties die de bouwbedrijven vandaag toonden. Pas als je het zelf ziet, besef je dat onze bouwbedrijven ons dagelijkse leven enorm beïnvloeden en vooral aangenamer en duurzamer maken. Wij zijn bijzonder trots op onze bedrijven en de trendsettende projecten die zij voor ons realiseren.”  

Enkele blikvangers  
In de provincie Limburg: het multifunctionele Stadskantoor in Hasselt en de nieuwe Hasseltse stadswijk Quartier Bleu, de Gazometersite in St-Truiden en goednieuwe sportcomplex in Lommel en de renovatie van de passerelle en het ventilatiegebouw op de mijnsite van Waterschei. In Antwerpen trok de restauratie van de historische Handelsbeurs veel publiek, evenals het indrukwekkend Scheldekaaienproject en de gedempte zuiderdokken in Antwerpen. Andere publiekstrekkers in provincie Antwerpen waren de nieuwe stadwijk Turnova in Turnhout, de renovatie van Cinema Plaza in Duffel en  het nieuwe zwembadencomplex ‘Vita den Uyt’ in Mol .  In West-Vlaanderen waren de blikvangers het Rentel offshore windpark in Oostende, de Nemo Link in Brugge, het iconisch kantoorgebouw op de Sky-site  en het Guldensporencollege en neobarok kapel en het Lago Kortrijk Weide zwembadcomplex in Kortrijk . Ook het nieuwe Woonzorgcentrum Marie Ter Ruste in Zwevezele werd zeer druk bezocht. In Oost-Vlaanderen waren er de iconische sites en gebouwen de blikvangers, met het NTGent, het Wintercircus, het Gebouw T van HoGent, en het nieuwe Crematorium  in Aalst. Ook hier was er veel aandacht voor de nieuwe sportinfrastructuur met  ‘Vita Scheldebad’ in Temse. Vlaams Brabant toonde zich als sportieve ontmoetingsplaats voor duizenden bezoekers voor de Sportoase De Lijster in Londerzeel en de topsporthal van de KU Leuven. Maar ook in Brussel kon de renovatie van de Reyerstunnels en het voetbalstadion van Union St Gillis op zeer veel belangstelling rekenen. In Wallonië waren de grote publiekstrekkers de indrukwekkende restauratieprojecten in de provincie Namen met de ‘Donjon de Crupet’ in Assesse en de ‘Collégiale Saint-Feuillen’ in Fosses-la-Ville. Het ziekenhuiscomplex Montlégia bleef ook dit jaar de publiekstrekker in Luik. Maar ook het China Belgium Technological Centre in Louvain-la-Neuve en het polyvalent cultuurcentrum van Waver konden op veel belangstelling rekenen. 

Job met toekomst.
Om al die technologische evoluties mee te ondersteunen, is de sector dan ook steeds op zoek naar aanstormend talent en nieuwe profielen. Robert de Mûelenaere : “De bouw evolueert en dus ook de profielen. Jaarlijks schrijven onze bedrijven 20.000 vacatures uit. Daarbij zoeken we niet alleen spierkracht, maar ook kennis, passie en durf. Een job in de bouw staat meer dan ooit garant voor een mooie toekomst.” Er is vooral nood aan hoger en technisch opgeleide profielen die inspelen op de digitalisering en robotisering. Naast ervaren vakspecialisten, zoekt de sector ook bedienden en kaderleden voor de nieuwe beroepen van de toekomst. Denk daarbij aan BIM- specialisten, BIG Data analisten en ICT-deskundigen, game & business developers, 3D-specialisten.      

www.openwervendag.be      


Lees meer

Lanceringsdagen Groendreef van 19 tot 21 januari

12/01/2018

Events

We zetten het jaar goed in met de lancering van een nieuw project in Sint-Pieters-Leeuw: Groendreef. 
Groendreef is de 2e fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen en omvat 47 woningen en 42 appartementen, waarvan 22 urban villa appartementen en 20 parkzichtappartementen. 

Op 19-20-21 januari vinden de verkoopslanceringsdagen plaats in CC Coloma, Joseph Depauwstraat 25 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Meer info over het project en inschrijven: https://www.zabra.be/nl/projecten/groendreef--zabra-real-estate/?lid=7495
Lees meer

Eerste spadesteek Waterberg: Bart Somers kraanman van dienst

26/09/2017

Project in de kijker

Afgelopen zaterdag (23/09) vond de eerste spadesteek van ons project Waterberg in Mechelen plaats en met succes: een talrijke opkomst, mooi weer en leuke sfeer. Na een lekker ontbijt en inleidende woorden door Brummo, Zabra en Bart Somers, gaf de burgemeester het symbolische startschot aan ons woonproject. En niet met een gewone schop, maar met een heuse kraan, die Bart Somers de ludieke bijnaam "Bart de Bouwer" gaf, aldus Gazet van Antwerpen. 
Bedankt aan iedereen voor jullie talrijke opkomst en we zien uit naar de verdere ontwikkelingen van Waterberg. 

Bekijk en lees meer op onderstaande links van GVA en RTV:
http://www.gva.be/cnt/dmf20170923_03091005/bart-de-bouwer-kruipt-in-graafmachine-voor-startschot-woo...
https://www.rtv.be/artikels/somers-geeft-eerste-spadesteek-a44289
Lees meer

Middeleeuwse woonerven gevonden in Hombeek

17/07/2017

Project in de kijker

Tijdens de archeologische werken op de site van ons project Waterberg te Hombeek zijn er middeleeuwse woonerven gevonden  Een team van archeologen is in Hombeek al 3 weken bezig met het opgraven van 2 grote middeleeuwse boerderijen. De opgravingen zijn afgelopen vrijdag (13/07) afgerond. 

Het is mooi om te ontdekken dat 1000 jaar geleden de mensen dezelfde locatie kozen als de nieuwe Hombeekenaars nu.

Bekijk het filmpje op de nieuwssite van RTV: http://bit.ly/2uu4Yw1
Lees meer