Vraag vrijblijvend info aan:


  Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


  Bel me terug op een moment dat jou best past


  Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
  Plan een bezoek:

  Laat je inspireren door onze kijkwoning in Knokke, een luxueuze villa op wandelafstand van de zeedijk. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
  Schrijf je in voor een event

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

  Eerste steenlegging Waterberg 30 juni 2018

  30/06/2018

  Events

  De eerste steenlegging van ons project Waterberg in Mechelen was een waar succes! Een talrijke opkomst, een mooie setting, lekkere koffie en stralend weer, meer moet dan niet zijn. Bedankt aan alle aanwezigen!

  Lees ook het artikel in Gazet van Antwerpen:
  https://m.gva.be/cnt/dmf20180630_03591420/eerste-steen-gelegd-van-woonproject-waterberg-in-hombeek
  Lees meer

  Serieuze funderingswerken bij Jourdan Garden

  01/06/2018

  Project in de kijker

  Ons project Jourdan Garden in Etterbeek wordt letterlijk diep in de grond verankerd. Bekijk het filmpje en ontdek de indrukwekkende funderingswerken. Een knap bouwstaaltje!

  Bekijk het filmpje hier:
  https://business.facebook.com/ZabraRealEstate/videos/1112624762211090/?business_id=1579787172314304  Lees meer

  Eerste spadesteek Waterberg: Bart Somers kraanman van dienst

  26/09/2017

  Project in de kijker

  Afgelopen zaterdag (23/09) vond de eerste spadesteek van ons project Waterberg in Mechelen plaats en met succes: een talrijke opkomst, mooi weer en leuke sfeer. Na een lekker ontbijt en inleidende woorden door Brummo, Zabra en Bart Somers, gaf de burgemeester het symbolische startschot aan ons woonproject. En niet met een gewone schop, maar met een heuse kraan, die Bart Somers de ludieke bijnaam "Bart de Bouwer" gaf, aldus Gazet van Antwerpen. 
  Bedankt aan iedereen voor jullie talrijke opkomst en we zien uit naar de verdere ontwikkelingen van Waterberg. 

  Bekijk en lees meer op onderstaande links van GVA en RTV:
  http://www.gva.be/cnt/dmf20170923_03091005/bart-de-bouwer-kruipt-in-graafmachine-voor-startschot-woo...
  https://www.rtv.be/artikels/somers-geeft-eerste-spadesteek-a44289
  Lees meer

  Middeleeuwse woonerven gevonden in Hombeek

  17/07/2017

  Project in de kijker

  Tijdens de archeologische werken op de site van ons project Waterberg te Hombeek zijn er middeleeuwse woonerven gevonden  Een team van archeologen is in Hombeek al 3 weken bezig met het opgraven van 2 grote middeleeuwse boerderijen. De opgravingen zijn afgelopen vrijdag (13/07) afgerond. 

  Het is mooi om te ontdekken dat 1000 jaar geleden de mensen dezelfde locatie kozen als de nieuwe Hombeekenaars nu.

  Bekijk het filmpje op de nieuwssite van RTV: http://bit.ly/2uu4Yw1
  Lees meer

  Project Lokerenveld te Aalst getekend

  13/07/2017

  Project in de kijker

  We breiden onze aanwezigheid in de Stad Aalst verder uit. Naast ons project Karmel in het centrum en de Tragelsite aan de Dender, zal Zabra Real Estate in de Lokerenveldstraat samen met G-Label een residentieel project van ca. 10.000 m² BVO realiseren. Met de Stad Aalst werd hiervoor een samenwerkingsovereenkomst getekend. 
  Lees meer
  Tragel 8: nieuw stadsdeel aan de Dender in Aalst

  Tragel 8: nieuw stadsdeel aan de Dender in Aalst

  05/07/2017

  Achter de schermen

  Tragel 8, het consortium tussen Vanhaerents Development en Zabra Real Estate, heeft een samenwerkingsovereenkomst met het AGSA (Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Aalst) en de Stad Aalst ondertekend voor de realisatie van een evenementencomplex, retailzone, woningen en kantoren. De Tragelsite heeft een strategische ligging langsheen de Dender en wordt geïntegreerd in het project “De Kaaien” van de Stad Aalst, die in de komende jaren voor een make-over zal zorgen van de gebieden gelegen aan de Dender.

  Publiek Private Samenwerking

  De ontwikkelaars kandideerden zich voor de PPS-wedstrijd met een team van ontwerpers en specialisten: UAU Collectiv en Jaspers-Eyers architectsABTAvantgardenBDO en Artes Roegiers. Het noordelijke deel van de Tragel heeft een oppervlakte van 5,6 hectare en is gelegen vlak naast het ringviaduct. De site waarop de voormalige gebouwen van Intergem en Nieulandt stonden werd ondertussen gesaneerd. De andere gebouwen worden in een later stadium gesloopt. De vroegere industriegronden maken ruimte voor een nieuw Aalsters stadsdeel waarin er plaats zal zijn voor een mix van verschillende functies.

  Evenementenzaal voor 5000 personen

  De nieuwe multifunctionele evenementenzaal zal mogelijkheden bieden voor een brede waaier aan events. De totale zaal heeft een capaciteit van 5.000 personen, waarvan ca. 3.500 zitjes, zodat carnavalsactiviteiten, sportwedstrijden, concerten, verenigings- en bedrijfsfeesten,… kunnen plaatsvinden. De nadruk ligt op multifunctionaliteit waardoor een ontwerp gekozen is waarbij de tribunes eenvoudig kunnen aangepast worden. Basketbalclub Okapi Aalstar zal alvast de zaal huren voor zijn thuismatchen.


  Nieuw winkelcentrum

  Daarnaast komt er op de site een retailcomplex van 15.000 m² dat complementair zal zijn met de winkels binnen het stadscentrum. Ook de huidige winkels op de site krijgen een nieuwe plaats binnen het retailpark.  Er zal ook ruimte zijn voor appartementen in een woontoren. De strategische ligging langsheen de Dender en de nabijheid tot het stadscentrum vormen grote troeven om te wonen.


  Nieuw stadsdeel langs de Dender

  Het gehele project zal zorgen voor een opwaardering en vernieuwing van een verlaten stadsdeel waarbij aangename verblijfsruimten gecreëerd zullen worden. Deze stedelijke ontwikkeling kadert binnen een overkoepelend project van de Stad Aalst, De Kaaien, waarbij alle toekomstige ontwikkelingen langsheen de Dender worden verbonden en waarbij oude fabriekspanden, braakliggende terreinen en vervallen woningen plaats maken voor nieuwe en aantrekkelijke stadsdelen.

  Logo Tragel

  Lees meer
  Klantenervaring koper Karmel

  Klantenervaring koper Karmel

  27/04/2017

  Achter de schermen

  Wat maakt Karmel zo een uniek project? Wij gingen luisteren bij een tevreden koper, mevrouw Nicole De Roover. Nicole was al even op zoek naar een nieuwe woonst waarbij ze enkele minder goede ervaringen opliep.

  "Toen Zabra mijn pad kruiste wist ik direct dat het goed zat. De samenwerking verliep vlot en jullie werkten goed door"
  , vertelt ze zelf. De belangrijkste troef die ze zelf direct aanhaalt is de buitengewone locatie! "In Karmel vond ik het beste van twee werelden. Het project ligt pal in het centrum en toch ga ik op mijn terras van de rust en het groene uitzicht kunnen genieten. De charme van het prachtige Sint-Theresianenklooster en de kwalitatieve materiaalkeuze deden Zabra boven andere opties uitstijgen waardoor ik niet lang twijfelde. Ik ben verbaasd hoe snel de werken opschieten aangezien ik wekelijks voorbij de werf passeer en telkens evolutie zie! Ook op facebook kan ik de stand van zaken goed opvolgen, wat ik een groot pluspunt vind."

  Lees meer
  Vooruitgang werken Kanaaltuinen

  Vooruitgang werken Kanaaltuinen

  04/04/2017

  Project in de kijker

  De woningen van ons project Kanaaltuinen zijn in volle aanbouw en beginnen vorm te krijgen! Intussen liggen alle vloerplaten van fase 1 er en de ruwbouw van enkele woningen is al opgetrokken tot de gelijkvloerse of eerste verdieping.

  Een enthousiaste koper met zijn drone enkele mooie beelden gemaakt, waar je kan zien dat er goed wordt doorgewerkt.

  Neem nu contact met ons op voor de laatste goed gelegen woningen en appartementen! Wandel zeker ook al eens binnen in je misschien toekomstige thuis via onze virtual tour!  

  Lees meer
  Verloop werken Karmel

  Verloop werken Karmel

  31/03/2017

  Project in de kijker

  Ons unieke project Karmel met zijn buitengewone ligging in het centrum van Aalst begint tot leven te komen.

  De renovatiewerken van het kloostergebouw zijn gestart waardoor het zijn oorspronkelijke charme terugkrijgt. Het gebouw wordt omgetoverd tot 14 appartementen, die een mooie mix zullen worden van moderne architectuur en historische context.  

  De binnentuin begint ook vorm te krijgen. De 3 urban villa’s rijzen stapsgewijs uit de grond, waarbij de structuur van het project goed zichtbaar wordt. De eerste verdieping van villa Maria werd reeds opgetrokken. Bij villa Lucia staat de gelijkvloerse verdieping er de vloerplaat van villa Anna is gegoten.  

  Om de bewoners het ultieme wooncomfort te bieden van wonen in het centrum en in het groen, is een ondergrondse parking voorzien. Hierdoor hebben we de binnentuin kunnen maximaliseren en kan je toch bij (lees: onder) de deur uw wagen kwijt. De ondergrondse parking is reeds gerealiseerd.  

  Kom op onze volgende infoavond op 19 april de sfeer opsnuiven en laat je verassen door het unieke project! Schrijf je hier in. 

  Lees meer
  Arthus en Sobradis worden Zabra Real Estate

  Arthus en Sobradis worden Zabra Real Estate

  09/03/2017

  Achter de schermen

  Arthus en Sobradis hebben 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van residentieel en commercieel vastgoed. Om efficiënter te groeien bundelen beide bedrijven hun expertise in ‘Zabra Real Estate’. Zabra Real Estate heeft de ambitie een diversiteit aan kwalitatieve residentiële, commerciële, KMO- en gemengde vastgoedprojecten te realiseren. 

  Sobradis nv is de holding van de familie Joris Brantegem en heeft als investeerder en projectontwikkelaar reeds meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van vastgoed. 
  Arthus, dochtervennootschap van Sobradis, bouwt al jarenlange ervaring residentiële nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen. Arthus is een stabiele, ervaren woonpartner met een feeling voor hedendaagse architectuur, oog voor toplocaties en een neus voor nieuwe woonvormen.

  Zabra Real Estate zal residentieel vastgoed, nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen, commercieel vastgoed, KMO-parken en studentenvastgoed ontwikkelen. 

  Door de unieke combinatie van investeringen in zowel commercieel vastgoed en KMO-bedrijfsverzamelgebouwen als nieuwe residentiële ontwikkelingen,  kan Zabra Real Estate een creatieve en efficiënte oplossing bieden voor de vraag naar gemengde projecten waar wonen, werken en winkelen samengaan.

  Zabra Real Estate zal vanuit haar kantoren in Drongen (Gent) haar expansie in Vlaanderen, Brussel en Wallonië verder uitrollen.

  “We hebben tal van nieuwe vastgoedprojecten in de pipeline. Onze 2 teams hebben een complementaire expertise opgebouwd in verschillende sectoren van het vastgoed: retailgebouwen, residentieel vastgoed, KMO-bedrijfsgebouwen, studentenvastgoed. Het is dan ook logisch dat we onze teams samenbrengen en als één bedrijf, Zabra Real Estate, onze ambities waarmaken”, aldus Joris Brantegem, Voorzitter van de raad van bestuur."

  Zabra Real Estate
  A. Catriestraat 8A
  9031 Drongen
  info@zabra.be
  www.zabra.be 

  Lees meer