Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.

  Naast het bekende Carnaval heeft Aalst nog veel meer in zijn mars. De waaier aan culturele activiteiten, bezienswaardigheden, de verkeersvrije winkelstraten en de variëteit aan horeca zorgen voor een unieke ervaring.

  Rust in de dynamiek van de stad

  Midden in het hart van Aalst ligt het herbestemmingsproject Karmel. Gelegen in de verkeersvrije Louis D’Haeseleerstaat vormt het voormalig Sint-Theresianenklooster een prachtig kader voor het woonproject met 44 appartementen en een herenhuis. Binnen de ommuurde parktuin kan u genieten van een groene oase waar het rustig verpozen is.

  Stadspark Aalst
  Stadspark Aalst

  In het verlengde van de Louis D'Haeseleerstraat ligt de Zoutstraat die gekend staat om haar gevarieerd aanbod aan winkels en horeca. Op 4 minuten wandelen bereikt u zo de Grote Markt die toegang geeft tot de vele winkelstraten die Aalst rijk is.

  Zelfstandig en kwaliteitsvol wonen

  Aangezien het woonproject zich vlakbij de verkeersvrije winkelstraten, horeca,… bevindt, kunt u genieten van alle troeven van de stad en toch thuiskomen in een rustige woonomgeving.

  Ook op de wekelijkse zaterdagmarkt kan u gezellig en sfeervol boodschappen doen bij de meer dan honderdvijftig handelaars.

  Wekelijkse zaterdagmarkt in centrum van Aalst
  Wekelijkse zaterdagmarkt in centrum van Aalst

  Dankzij de bijzondere ligging wandelt of fietst u veilig doorheen het verkeersvrije centrum van Aalst. Ook het openbaar vervoer is een pluspunt voor wie zich met de bus of per trein snel wenst te verplaatsen binnen en buiten de stad.

  Vrije tijd en cultuur om de hoek

  Op 600 meter van uw appartement vindt u cultuurcentrum De Werf. Met talrijke activiteiten, optredens, lezingen en tentoonstellingen kan u de plaatselijke cultuur van Aalst beleven.

  Op de Grote Marktgeniet u van een terrasje in de zon, zowel overdag als ‘s avonds. Bovendien bieden de vele gezellig ingerichte pleinen talrijke mogelijkheden aan om ‘quality time’ door te brengen in de bruisende stad.

  Heerlijk genieten in de natuur

  Wie even wil verpozen in de natuur kan terecht in het stadspark van Aalst. Op 500 meter wandelen van uw appartement ontdekt u een variëteit aan groen, vijvers en wandelpaden.

  De nabijgelegen natuurgebieden Osbroek en Gerstjens nodigen uit om te genieten van de prachtige landschappen waar u reeën, vossen, vlinders en vogels kunt spotten. Op regelmatige afstanden staan er zitbanken en infoborden. De wandelpaden zijn bovendien aangepast zodat personen met een beperkte mobiliteit ook toegang krijgen tot beide natuurgebieden.

  Verken Aalst met de fiets
  Verken Aalst met de fiets

  Wie liever met de fiets op verkenning gaat, kan gebruik maken van het uitgebreid fietsenknooppuntnetwerk van Groot-Aalst. U kunt er volop genieten van de prachtige landschappen langs de Dender. In de vele pittoreske deelgemeenten en de Faluintjesstreek, zal u zich ongetwijfeld kunnen verdiepen in de plaatselijke historiek, natuur en tradities.

  Ook iets voor u?

  De uitzonderlijke ligging van Karmel laat u toe om volop te genieten van de talrijke voordelen die het centrum van Aalst te bieden heeft. Thuiskomen doet u immers in de groene oase van rust. Het openbaar vervoer, de verkeersvrije stadskern en de nabijheid van winkels en horeca zorgen voor een snelle en gemakkelijke verplaatsing. Een auto is niet langer een must voor wie zich vestigt in dit prachtige woonproject.

  Wenst u uw toekomst in Aalst te verkennen, ontdek dan Karmel! Download uw brochure of vraag een vrijblijvend bezoek aan voor ons modelappartement.