gent
  • 04 8, 2022

  Wonen op een boogscheut van het werk én de binnenstad van Gent


  Nee, uren pendelen naar het werk is niet meer van deze tijd. Kies je voor Hof van Gent, dan hoef je eigenlijk geen keuze te maken tussen wonen en werken.

  actua
  • 03 30, 2022

  Verlaagd btw-tarief van 6% voor 1 jaar verlengd


  De federale regering verlengt het tijdelijke verlaagde btw-tarief van 6 procent voor afbraak en heropbouw tot eind 2023.

  west
  • 03 28, 2022

  Toekomstgericht wonen in het bruisende centrum van Roeselare


  De troeven van een bruisende stadskern combineren met een duurzaam appartement, midden in een groene oase? Dan moet je het wel over project w.e.s.t. in Roeselare hebben.

  interieur
  • 03 3, 2022

  Een nieuwbouw gekocht? Inrichten maar!


  Wij geven je een paar handige tips & tricks voor de inrichting van je nieuwe woning of nieuw appartement. Zo neem je alvast een vliegende start en maak je van je huis een echte thuis.

  vastgoed
  • 02 22, 2022

  Waarom kiezen voor nieuwbouw vastgoed?


  Twijfel je nog tussen het kiezen voor een bestaande woning of appartement en een nieuwbouw ? Wij zetten alvast 6 redenen voor je op een rijtje, waarom kiezen voor nieuwbouw verstandig én toekomstgericht is.

  vastgoed
  • 02 7, 2022

  Duurzame stadsbatterij zet Hof Van Gent onder stroom


  Aannemer en bouwbedrijf Vandenbussche werkt bij Hof Van Gent met een mobiele stadsbatterij. Die vervangt de klassieke dieselgenerator. Een fikse reductie van de C02-uitstoot!

  vastgoed
  • 01 25, 2022

  Nieuwe vastgoedtrends in de kijker


  De vastgoedsector blijft evolueren. Er zijn ook in 2022 nieuwe vooruitzichten en trends te spotten. De belangrijkste zetten we even voor jou op een rijtje.

  invest
  • 01 14, 2022

  Investeren in vastgoed in 2022. Waar rekening mee houden?


  Een nieuw jaar, het gaat vaak gepaard met nieuwe wetten. Eén ding staat als een paal boven water, ook in 2022 blijft investeren in vastgoed interessant. Plan je een vastgoedinvestering in 2022, dan hou je maar beter rekening met enkele zaken.

  project
  • 12 14, 2021

  Ruimte Callier & Wielfaert Architecten, de breinen achter Vlas


  Aan de wieg van Vlas, het nieuwbouwproject van Zabra in Waregem, staat Tim Callier van Ruimte Callier. Een bevlogen architect met een stedenbouwkundige achtergrond én een goeie connectie met Wielfaert Architecten. Samen tekenden ze een waar pareltje uit waar het heerlijk thuiskomen is. Wij gingen dan ook in gesprek met Tim (Ruimte Callier) en Olivier Pareyn (Wielfaert Architecten) over dit geweldige project.

  Nieuws

  Exclusief wonen in het hart van Aalst


  Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.

  Lees meer

  Aangenaam wonen in het trendy Aalst


  Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.

  Lees meer

  Wonen op een boogscheut van de hoofdstad


  Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.

  Lees meer

  Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.


  Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.

  Lees meer

  Nieuws


  Meer weten over ons? Zabra gunt u graag een blikje achter de schermen. Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat u inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vindt u tussen onze vacatures wel wat u zoekt.

  Vraag vrijblijvend info aan:


  Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


  Bel me terug op een moment dat jou best past


  Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
  Plan een bezoek:

  Laat je inspireren door onze kijkwoning in Sint-Pieters-Leeuw of ons modelappartement in Aalst. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
  Nieuws

  ---

  Exclusief wonen in het hart van Aalst

  Geschreven door Dejaeghere

  Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.