project
  • 10 14, 2021

  Investeren in vastgoed in West-Vlaanderen: een rendabele keuze


  Slim investeren in vastgoed is investeren in het juiste type pand, maar ook waar het pand zich situeert is zeer belangrijk. Locatie is alles bij het investeren in vastgoed en dan zit je met de projecten van Zabra in West-Vlaanderen goed.

  project
  • 10 6, 2021

  De symbolische eerste steen is gelegd in Hof van Gent


  Hoewel de werken al begonnen waren, werd op 25 september de symbolische officiële eerste steen gelegd. Onder een stralende zon, met ruime belangstelling en in aanwezigheid van aannemer Vandenbussche NV werd dit formele moment beklonken.

  • 10 4, 2021

  w.e.s.t. in Roeselare: een waaier aan extra’s om zorgeloos te wonen


  Net binnen de kleine ring van Roeselare vind je w.e.s.t., een nieuwbouwproject met heel wat troeven die comfortabel en zorgeloos leven net dat tikkeltje makkelijker maken. Met plezier lichten we er enkele van die faciliteiten uit.

  • 09 23, 2021

  Investeren in appartementen? Een verstandige beslissing!


  Het geld op je spaarrekening? Dat brengt niet op, integendeel de kans is groot dat je er nog voor moet betalen terwijl de inflatie er aan knaagt. Investeren is dus verstandig, maar in wat? Wij zetten voor jou de voordelen van investeren in één of meerdere appartementen op een rijtje. Zeker het overwegen waard!

  • 08 28, 2021

  Industriële oude site in Roeselare wordt groene woonbuurt


  Zabra Real Estate maakt van een oude industriële site in Roeselare een groene woonbuurt. “Het groene binnengebied wordt autovrij en publiek toegankelijk via het fiets- en wandelpad”, aldus Philippe Nelen en Laurens Brantegem van Zabra Real Estate.

  • 07 2, 2021

  Eerste Zabra-project in Nederland gelanceerd: Waterzande


  Aan Perkpolder nabij Hulst, waar jarenlang een veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt Waterzande, een nieuw en uniek dorp. Dit is het eerste project van Zabra in Nederland.

  • 07 1, 2021

  Officiële inhuldiging van project Espace C in Dour


  In Dour werd het gemengde project Espace C officieel ingehuldigd door de burgemeester op woensdag 30 juni. Het is een herontwikkeling van de oude kabelfabriek Les Câbleries de Dour in een nieuwe levendige leef- en woonomgeving. Dit is dé nieuwe hotspot in Dour.

  • 06 14, 2021

  Zabra ontwikkelt haar eerste KMO-park in Wallonië


  In Barchon (Blegny) wordt het KMO-park Légipont ontwikkeld. Het gaat om ongeveer 10.000 m² functionele bedrijfsunits en/of ateliers voor kleine en middelgrote ondernemingen. Er is ook meer dan 700m² kantoorruimte voorzien. Dit is het eerste KMO-park van Zabra in Wallonië.

  • 04 1, 2021

  Zabra is één van de Trends Gazellen 2021


  De redactie van Trends Magazine selecteert voor 20ste keer per provincie Trends Gazellen en Zabra is er bij! Gazellen zijn snelgroeiende en competitieve bedrijven met een positieve invloed in hun regio.

  Nieuws

  Exclusief wonen in het hart van Aalst


  Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.

  Lees meer

  Aangenaam wonen in het trendy Aalst


  Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.

  Lees meer

  Wonen op een boogscheut van de hoofdstad


  Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.

  Lees meer

  Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.


  Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.

  Lees meer

  Nieuws


  Meer weten over ons? Zabra gunt u graag een blikje achter de schermen. Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat u inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vindt u tussen onze vacatures wel wat u zoekt.

  Vraag vrijblijvend info aan:


  Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


  Bel me terug op een moment dat jou best past


  Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
  Plan een bezoek:

  Laat je inspireren door onze kijkwoning in Sint-Pieters-Leeuw of ons modelappartement in Aalst. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
  Nieuws

  ---

  De woningen in ‘t Zand in Heusden zijn uitverkocht!

  Geschreven door Smesman

  Het mooie en rustig gelegen woonproject ‘t Zand in Heusden (Destelbergen) bevat zowel eengezinswoningen als appartementen. Alle woningen zijn nu verkocht!
  ---

  Opening nieuw kijkappartement in Heusden

  Geschreven door Smesman

  Vrijdag 10 juli 2020 werd het nieuwe kijkappartement van Zabra Real Estate geopend. Een ruim 3-slaapkamerappartement in het hartje van Heusden (Destelbergen), op een boogscheut van Gent. Dé ideale uitvalsbasis om de kwaliteit van Zabra te ontdekken.
  ---

  Unieke daktuin in Jourdan Garden

  Geschreven door Smesman

  Midden in Brussel, aan het woonproject Jourdan Garden, is er een ruime groene daktuin van 2300m² geïntegreerd. Een mooi uitzicht voor onze appartementenbewoners!
  ---

  Staycation! 5 tips voor een sfeervolle zomer thuis

  Geschreven door Smesman

  Met deze 5 leuke tips hoef je niet meer op reis voor dat echte vakantiegevoel. Thuis kan het net zo leuk worden. We gaan gewoon op staycation deze zomer! 😎
  ---

  Jourdan Garden in Etterbeek is uitverkocht!

  Geschreven door Smesman

  Het prestigieuze appartementencomplex Jourdan Garden is genesteld in Etterbeek en telt 35 appartementen en een gloednieuwe Colruyt-winkel op de gelijkvloerse verdieping. Alle appartementen zijn nu verkocht!
  ---

  Hof van Gent: Zabra lanceert nieuw project

  Geschreven door Smesman

  Zabra lanceert een nieuw woonproject in Gent. Hof van Gent is een mix van nieuwbouwwoningen en -appartementen op een groen eiland vlakbij hartje Gent.
  ---

  Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra

  Geschreven door Smesman

  Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.
  ---

  Een veelzijdig parkconcept volgens de hedendaagse architectuur

  Geschreven door Vanderheyden

  Een woning of appartement in Groendreef combineert de troeven van de hoofdstad met het dorpse karakter van Sint-Pieters-Leeuw.
  ---

  Wonen op een toplocatie nabij de stad Sint-Niklaas.

  Geschreven door Vanderheyden

  Het Waasland heeft heel wat in petto voor haar inwoners. Ontdek jouw plaatsje in nieuwbouwproject Molendreef te Sint-Niklaas.