kmo
  • 12 7, 2021

  Nieuw KMO-park vlakbij de luchthaven in Charleroi


  KMO-park Aero wordt ontwikkeld vlak naast de luchthaven van Charleroi "Brussels South Charleroi Airport". Het gaat om 55 functionele bedrijfsunits en/of ateliers voor het kleine en middelgrote bedrijven.

  project
  • 11 30, 2021

  Samen ‘buurten’ en toch je eigen stekje


  Meer en meer wordt ook in en rond steden ingezet en ingespeeld op het ‘samen buurten’. Zo worden prachtige projecten gerealiseerd met oog voor gemeenschappelijk groen, een eigen (fiets)pad en tal van activiteiten om het buurtgevoel te stimuleren. Terwijl je toch je eigen comfortabele appartement of woning hebt. Je hebt dus wel de lusten van het groen, maar niet de lasten.

  invest
  • 11 25, 2021

  Waarom investeren in Oost-Vlaanderen verstandig is


  Investeren in Oost-Vlaanderen? Goed idee! Vastgoed is crisisbestendig, levert je meer rendement op dan een spaarrekening en in Oost-Vlaanderen zitten de vastgoedprijzen in stijgende lijn. Reken maar dat je daar als investeerder een graantje van meepikt. Bovendien investeer je als je in zee gaat met Zabra in kwalitatief vastgoed, toekomstgericht en vaak nog een stuk beter dan de verplichte BEN-normen. Daar pluk je op korte én lange termijn de vruchten van.

  project
  • 11 22, 2021

  Eerste steen is gelegd in The Mark, Antwerpen


  Afgelopen weekend, op zaterdag 20 november werd de officiële eerste steen gelegd in project The Mark in centrum Antwerpen.

  BEN
  • 11 9, 2021

  Wat is BEN (bijna-energieneutraal) wonen?


  Energiezuinig wonen, je kunt er niet meer omheen. Niet alleen wordt duurzamer wonen steeds belangrijker, er zijn ook een heel aantal wettelijke verplichtingen waar je aan moet voldoen. In deze blog vertellen we je waar Bijna-energieneutraal wonen voor staat en waarom jij er je voordeel mee doet.

  project
  • 10 29, 2021

  Werelds wonen in Waregem


  Waarom wonen in Waregem wat voor jou is? Omdat het er heerlijk leven is. Niet alleen woon je in een aangename stad waar het regelmatig bruist, heel wat belangrijke verbindingswegen zijn dichtbij en ver moet je nooit voor je dagelijkse noden. In dit artikel zetten we voor jou enkele troeven van Waregem op een rijtje. Zo weet je meteen waarom het geweldig wonen is in Vlas.

  project
  • 10 26, 2021

  Afbraakwerken gestart in project Vlas, Waregem


  Een nieuwe mijlpaal in project Vlas. De oude bedrijfsloodsen worden gesloopt en maken plaats voor nieuwe appartementen.

  project
  • 10 18, 2021

  Eerste steenlegging in project Molendreef, Sint-Niklaas


  Op 16 oktober werd de symbolische eerste steen gelegd in het project Molendreef in Sint-Niklaas samen met de aannemer Juri NV.

  project
  • 10 15, 2021

  Het MIROM warmtenet: wat is het en wat zijn de voordelen?


  Een eigen stekje in ons prachtige project w.e.s.t? Dat is niet enkel geweldig wonen, maar ook genieten van het Roeselaarse warmtenet MIROM. Zegt het woord warmtenet je weinig en vraag je je af wat de meerwaarde is? Wij zetten de pluspunten even bondig voor je op een rijtje.

  Nieuws

  Exclusief wonen in het hart van Aalst


  Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.

  Lees meer

  Aangenaam wonen in het trendy Aalst


  Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.

  Lees meer

  Wonen op een boogscheut van de hoofdstad


  Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.

  Lees meer

  Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.


  Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.

  Lees meer

  Nieuws


  Meer weten over ons? Zabra gunt u graag een blikje achter de schermen. Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat u inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vindt u tussen onze vacatures wel wat u zoekt.

  Vraag vrijblijvend info aan:


  Wens je meer informatie over onze projecten ? Of ben je op zoek naar een retail of KMO ruimte? Het Zabra-team helpt je graag verder. Onze adviseurs bezorgen je graag (en vrijblijvend) informatie over onze bouwprojecten.


  Bel me terug op een moment dat jou best past


  Vul hier jouw naam en telefoonnummer in. Bij voorkeur ook een moment wanneer we je het vlotst kunnen bereiken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug wanneer het best past binnen jouw agenda.
  Plan een bezoek:

  Laat je inspireren door onze kijkwoning in Sint-Pieters-Leeuw of ons modelappartement in Aalst. Een specifiek project bezoeken of langskomen bij ons op kantoor? Ook dat kan.
  Nieuws

  ---

  De woningen in ‘t Zand in Heusden zijn uitverkocht!

  Geschreven door Smesman

  Het mooie en rustig gelegen woonproject ‘t Zand in Heusden (Destelbergen) bevat zowel eengezinswoningen als appartementen. Alle woningen zijn nu verkocht!
  ---

  Opening nieuw kijkappartement in Heusden

  Geschreven door Smesman

  Vrijdag 10 juli 2020 werd het nieuwe kijkappartement van Zabra Real Estate geopend. Een ruim 3-slaapkamerappartement in het hartje van Heusden (Destelbergen), op een boogscheut van Gent. Dé ideale uitvalsbasis om de kwaliteit van Zabra te ontdekken.
  ---

  Unieke daktuin in Jourdan Garden

  Geschreven door Smesman

  Midden in Brussel, aan het woonproject Jourdan Garden, is er een ruime groene daktuin van 2300m² geïntegreerd. Een mooi uitzicht voor onze appartementenbewoners!
  ---

  Staycation! 5 tips voor een sfeervolle zomer thuis

  Geschreven door Smesman

  Met deze 5 leuke tips hoef je niet meer op reis voor dat echte vakantiegevoel. Thuis kan het net zo leuk worden. We gaan gewoon op staycation deze zomer! 😎
  ---

  Jourdan Garden in Etterbeek is uitverkocht!

  Geschreven door Smesman

  Het prestigieuze appartementencomplex Jourdan Garden is genesteld in Etterbeek en telt 35 appartementen en een gloednieuwe Colruyt-winkel op de gelijkvloerse verdieping. Alle appartementen zijn nu verkocht!
  ---

  Hof van Gent: Zabra lanceert nieuw project

  Geschreven door Smesman

  Zabra lanceert een nieuw woonproject in Gent. Hof van Gent is een mix van nieuwbouwwoningen en -appartementen op een groen eiland vlakbij hartje Gent.
  ---

  Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra

  Geschreven door Smesman

  Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.
  ---

  Een veelzijdig parkconcept volgens de hedendaagse architectuur

  Geschreven door Vanderheyden

  Een woning of appartement in Groendreef combineert de troeven van de hoofdstad met het dorpse karakter van Sint-Pieters-Leeuw.
  ---

  Wonen op een toplocatie nabij de stad Sint-Niklaas.

  Geschreven door Vanderheyden

  Het Waasland heeft heel wat in petto voor haar inwoners. Ontdek jouw plaatsje in nieuwbouwproject Molendreef te Sint-Niklaas.