Ontdek onze realisaties

  Laat je inspireren door onze realisaties

  Onze projecten zijn ingenieus uitgedacht, passen vlekkeloos in de omgeving, hebben aandacht voor het natuurlijke landschap en houden rekening met moderne woon- en werkeisen. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Neem gerust een kijkje naar onze realisaties en ontdek voor jezelf onze hoge kwaliteitsgraad.

  Om je een helder beeld te geven van onze projecten, ontwikkelden we een inspiratiegids. Daarin vind je inspirerende en sfeervolle foto’s van enkele van onze realisaties. Laat je inspireren door architecturale pareltjes, knap design en functionele ontwerpen, van strak tot landelijk. In onze inspiratiegids ontdek je wat Zabra voor je kan betekenen.

  Laat je inspireren en download onze inspiratiegidsen!


  Download vrijblijvend onze gids en laat je meevoeren in een wereld van inspiratie.

  Coupure 361

  Stijlvol wonen met zicht op de Leie, dat kan aan de Coupure Links in het historische centrum van Gent. Coupure 361 ligt in een luxueuze, groene omgeving en omvat zes volledig afgewerkte appartementen in een volledig opgewaardeerd herenhuis. Coupure 361 combineert twee projecten in één uniek vastgoedproject. Enerzijds zijn er vier wooneenheden die werden opgetrokken in het herenhuis. Anderzijds werden op hetzelfde perceel twee nieuwbouwappartementen gebouwd met ingang aan de Roderoestraat.

  Les Accolades Habay

  Door wonen en winkelen in één gebouw te combineren oogt het design niet alleen aantrekkelijker, er is ook continu een dynamiek en activiteit in je omgeving. De winkels en appartementen zorgen er voor dat er constant leven in de brouwerij is. In dit grootschalig project is duurzaamheid prioriteit nummer één. Het gebouw voldoet met andere woorden aan de meest vooruitstrevende bouwnormen. Denk maar aan groendaken en degelijke isolatie: je profiteert er allemaal van mee, de ideale plek voor een droomappartement!

  Onze ervaring is een grote troef


  Zabra is een projectontwikkelaar met 30 jaar ervaring. Onze medewerkers staan elke dag klaar om je te begeleiden. Hedendaagse architectuur, kwalitatieve afwerkingen en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onze kernwoorden.

  100.000 m²

  retail gerealiseerd

  50.000 m²

  wooneenheden

  Hoge graad van afwerking
  Oog voor functionaliteit & design

  Zabra heeft een groot oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.