't Zand in Heusden

Laatste te koop!

't Zand is een kwalitatief woonproject, op een autoluwe en rustige locatie in het hartje van Heusden, een gemeente in de Oost-Vlaamse sierteeltregio. 

Hier is nog 1 ruim appartement te koop, in een kleinschalige residentie. Het gaat om een penthouse met 1 slaapkamer op de bovenste verdieping. Dit appartement heeft een zeer groot leefterras met prachtig uitzicht. Dankzij de ideale zuidgerichte oriëntatie heb je extra veel lichtinval en kan je maximaal genieten van de de zon, zowel in je appartement als op je terras.

De kwalitatieve afwerking met eiken parket en natuurstenen keukenwerkblad en de private overdekte autostaanplaatsen en fietsenstalling zorgen voor extra wooncomfort hier in Heusden.

Dit penthouse is helemaal geschilderd en afgewerkt en is dus instapklaar. Je kan hier onmiddellijk je intrek nemen. Wacht dus niet langer en kom het snel eens bezoeken. We zijn ervan overtuigd dat je het hier geweldig gaat vinden.
 

Vraag meer info


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Type woningen te koop


LAATSTE

1-slaapkamer appartement

Penthouse


• mooi afgewerkt met eiken parket
• op de bovenste verdieping
• Zeer groot leefterras met prachtig uitzicht
• Instapklaar en geschilderd

€ 310.500

UITVERKOCHT

3-slaapkamer appartementen

Uitverkocht


De appartementen met 2 of 3 slaapkamers zijn allemaal verkocht. Heb je ons project Hof van Gent al eens bekeken? Daar hebben we wél nog appartementen met meerdere slaapkamers op een toplocatie nabij het centrum.

UITVERKOCHT

Woningen

Uitverkocht


Deze prachtige eengezinswoningen van 't Zand zijn intussen allemaal verkocht. Er is enkel nog een appartement beschikbaar. Zoek je toch een woning in deze regio? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons woonproject Hof van Gent!

Foto's van het project 't Zand


Wonen in Heusden

Veel mogelijkheden voor ontspanning


Voor een portie cultuur of uitgebreid shoppen is Gent vlakbij, maar ook de natuur is in Heusden niet veraf. De Damvallei bijvoorbeeld, die ontstond uit een oude meander van de Schelde, is een heerlijke plek om tot rust te komen. Rijen met knotwilgen en graslanden bepalen er het landschap. Het Damvalleimeer is een blikvanger in het gebied. En op het Damslootmeer worden dan weer zeilwedstrijden en -lessen georganiseerd. Je vindt er tevens de mooiste wandel- en fietsroutes

Bel vrijblijvend
naar 0472 89 60 18.
Steeds bereikbaar!


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project 't Zand? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
Contact

Ligging en voorzieningen


Heusden is een deelgemeente van Destelbergen en ligt op de linkeroever van de Schelde, tussen Destelbergen, Laarne en Gent in. Vanuit het centrum van Heusden bereik je in 5 minuten de E17 en de aansluiting naar de E40 en in enkele seconden de R4. De gemeente ligt op zo’n 5 kilometer van de stad Gent, maar binnen de Gentse ringweg R4 en vlakbij de Brusselse Steenweg.

Download de brochure

In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download de brochure


In onze brochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Luxeproject met toparchitectuur van Bontinck

Alle rust van een dorp, met de stad vlakbij


Dit bijzondere project ligt op de voormalige site van een tuinbouwbedrijf in het hartje van Heusden, een gemeente in de Oost-Vlaamse sierteeltregio.

’t Zand biedt 12 luxueuze halfopen en gesloten woningen en 22 luxeappartementen. De woningen, evenzeer als de appartementen, zijn erg ruim. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur van Bontinck Architecture en zijn ze kwalitatief erg hoogstaand afgewerkt. De woningen en de appartementen zijn toegankelijk voor zowel jonge gezinnen als medioren, wat voor een mooie mix aan bewoners zal zorgen.

Er is veel aandacht voor groen in dit project. Hoewel het heel centraal gelegen is, wordt het voor de nieuwe bewoners een groen rustpunt in zijn verstedelijkte omgeving. Elke woning heeft een ruime privatieve tuin en de appartementen kijken allemaal uit op aangename en royale groenzones. Dankzij de perfecte zongerichte oriëntatie van de appartementen en woningen, heb je extra veel licht en woon je comfortabel.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 25 januari 2020


De opendeurdag gaat door van 13u tot 15u in Hof Ten Bosse, Ten Bosse 14, 9070 Heusden

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid