Ontdek dit project

Molendreef

Een groene oase op toplocatie in Sint-Niklaas


Bezoek de King George Cafe Zomerbar op de locatie van het project! Van 1 augustus tem 31 augustus van woensdag tot zondag. 

Dit unieke project, gelegen in het binnengebied tussen de Edward Prissestraat en de Nieuwe Molenstraat in Sint-Niklaas, omvat 94 nieuwbouwappartementen. Er zijn 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen en penthouses en ze zijn stuk voor stuk afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. De appartementen kijken uit op een volgroeid park met een vijver. In deze residentiële buurt woon je dan ook erg rustig, midden in het groen.

Molendreef wordt gekenmerkt door een mooie, hedendaagse architectuur. Het werd ontworpen door het befaamde architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering.

Vraag vrijblijvende info


Meer informatie over de appartementen te koop van het project Molendreef in Sint-Niklaas

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32 123456789
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid


Type appartementen te koop

Studio's en 1-slaapkamer appartementen


De studio's en 1-slaapkamerappartementen variëren hebben allemaal 1 badkamer, een open keuken met aangename leefruimte, een berging en een terras of tuin (gelijkvloers). Staanplaats beschikbaar.

2-slaapkamer-appartementen


De 2-slaapkamerappartementen hebben allemaal 1 badkamer, een open keuken met aangename leefruimte, een berging en een terras of tuin (gelijkvloers). Staanplaats beschikbaar.

3-slaapkamer-appartementen en penthouses


De 3-slaapkamerappartementen en penthouses hebben allemaal 2 badkamers, een open keuken met aangename leefruimte, een berging en een terras of tuin (gelijkvloers). Staanplaats beschikbaar.

Foto's van het project Molendreef


Wonen in het groen

Vlakbij het centrum


Op deze toplocatie woon je rustig, maar toch op een steenworp van het centrum van de stad. De Grote Markt ligt op wandelafstand, net als het station en tal van busverbindingen. Molendreef ligt bovendien vlakbij de Singel die het verkeer vanuit het Noorden van Sint-Niklaas leidt naar de E17, Antwerpen-Gent en de N16 richting Mechelen/Brussel. De verkeersvrije tuin heeft gemeenschappelijke voorzieningen zoals een bloementuin en een fietsberging. Uiteraard is er ook een ruime ondergrondse parkeergarage voorzien.

Bel vrijblijvend
naar 0472 89 60 18
Steeds bereikbaar!


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Molendreef? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

Contact

Ligging en voorzieningen


Tussen Gent, Antwerpen en Zeeuws-Vlaanderen vormt het Waasland een centraal gelegen regio met zowel bossen en polders als steden en dorpjes. Als hoofdstad zet Sint-Niklaas er de toon. De stad is gekend om haar luchtballonnen, het huis van de Sint en het Waasland Shoppingcenter. Met een waaier aan fiets-en wandelmogelijkheden, tal van sportclubs, Provenciaal domein De Ster en tal van activiteiten op het grootste marktplein van België is er verrassend veel te beleven.

Download brochure

In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project.
Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download de brochure


In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32 123456789
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Een groene oase in de historische stadskern

44 appartementen


84% VERKOCHT

Op één van de mooiste woonplekjes in de stad werd het prachtige Sint-Theresianenklooster omgebouwd tot een uniek project met 44 nieuwbouwappartementen. Dit in een groene oase in de historische stadskern van Aalst. Het woonproject omvat zowel appartementen in het kloostergebouw als in de 3 nieuwbouwconstructies in de besloten kloostertuin. De authentieke kloostermuur zorgt voor een extra meerwaarde.

Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Abscis Architecten voor de studie en het ontwerp en Cordeel voor de totale aanneming.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 3 april 2019


De opendeurdag gaat door van 14u tot 17u in het modelappartement, L. D'Haeseleerstraat, 9300 Aalst.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32 123456789
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid