Vastgoed met een
exclusief tintje

Vlakbij het strand


De M villa's zijn 4 luxueuze koppelwoningen vlakbij het strand met een zachte, romantische architectuur en met respect voor de aloude bouwtraditie.
Elke woning heeft zijn eigen ingang, een privé-tuin, twee ondergrondse privé garages die rechtstreeks toegang geven tot de woning en een persoonlijke bergruimte. Voeg daar nog een privé wijnkelder aan toe en je weet dat je met een ongeëvenaard wooncomfort te maken hebt.

Reeds 50% verkocht!

Ontdek onze kijkwoning in Knokke

Vraag vrijblijvende info


Meer informatie over de luxe villa's te koop in Knokke.

Foto's van het project M villa's


Type woningen te koop in Knokke


Villa Mer


Villa Meri


Villa More


Villa Mar


Duinbergen, elegante badplaats in het groen

Op enkele stappen van de zeedijk.


Het project M villa's is gelegen in de Kruindreef te Duinbergen op enkele stappen van de zeedijk. In tegenstelling tot andere plaatsen aan onze kust, heeft Duinbergen altijd zijn elegantie en pittoreske charme weten te bewaren. Wie hier komt, voelt het meteen: je bent weg van de drukte en keert terug naar de essentie van de kust: de zee, de duinen, de dijk, de karakterwoningen en authentieke villa's.

Duinbergen mag dan wel een pittoreske badplaats zijn, maar toch kan je hier alles wat je in elke andere badplaats kan, van zonnebaden tot winkelen, tafelen en sporten in een elegante omgeving.

Bel vrijblijvend
naar 0472 89 60 18
Steeds bereikbaar!


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project M villa's? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. Kom langs in onze kijkwoning in Knokke. 
Kijkwoning

Goede oriëntatie

Duurzaam en compact


Bij elke woning werd veel belang gehecht aan de oriëntaties, om naast de integratie van duurzame materialen, ventilatie en isolatie, zoveel mogelijk de zon als natuurlijke warmte-en lichtbron te gebruiken. Bovendien zijn de villa's compact gebouwd: ze zijn elk zo ontworpen dat er een zo groot mogelijk bewoonbaar oppervlak is. Een investering die zich terugbetaalt door lagere energiekosten. 

De villa's zijn ook zodanig opgebouwd dat ze allemaal een intelligente draagstructuur hebben. Er wordt met andere woorden zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van dragende binnenmuren, zodat de woning zich kan aanpassen naar uw behoeften en in tijd.

Download gratis brochure

In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project.
Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download gratis brochure


In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.