Visit English Page

  Jourdan Garden in Etterbeek

  Een toplocatie vlakbij de Europese wijk

  Nog 1 autostaanplaats te koop!

  Jourdan Garden is met zijn 35 appartementen een bijzonder project. Het ligt vlakbij de Europese wijk, een toplocatie in het centrum van de hoofdstad. Ook het Jourdan- en Flageyplein, het Leopoldpark, station Brussel-Schuman… zijn op wandelafstand vlot bereikbaar.

  Alle appartementen zijn reeds verkocht! We hebben nog 1 laatste ondergrondse autostaanplaats ter beschikking. Perfect om hier in deze buurt altijd een privéparkeerplaats te hebben, zonder parkeerstress.

  Dit project is een samenwerking tussen Zabra Real Estate en Colruyt. Op de gelijkvloerse verdieping van Jourdan Garden bevindt zich een gloednieuwe Colruyt-vestiging met ondergrondse parking. 

  De Colruyt-winkel is net geopend. Zabra was uiteraard aanwezig op de openingsreceptie.
  Bekijk hier het filmpje.
   

  Meer info


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Foto's van het project Jourdan Garden


  Te koop


  Autostaanplaatsen


  • nog slechts 1 te koop
  • ondergrondse staanplaatsen
  • net aan de Colruyt-winkel

  Appartementen en studio's

  Appartementen met 2 slaapkamers en studio's


  • elk appartement heeft een eigen terras
  • zicht op groen
  • hoogwaardige afwerking

  Wonen in Brussel op een veelzijdige toplocatie

  Ontdek de vele troeven van Etterbeek


  Jourdan Garden is genesteld in het hart van Europa, een erg internationale omgeving. De perfecte locatie voor wie in Brussel werkt en vlakbij wil wonen. Het openbaar vervoer is bereikbaar op wandelafstand. Vlakbij vind je talrijke leuke bars en restaurants, musea… en in het eeuwenoude Leopoldpark kan je tot rust komen in het groen. Wonen, werken, winkelen en ontspannen zijn in deze buurt perfect op elkaar afgestemd.

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18.
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Jourdan Garden? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
  Contact

  Ligging en voorzieningen


  De grootste troef van Jourdan Garden is dé perfecte locatie: rustig gelegen in Etterbeek, maar toch dichtbij het centrum van Brussel en vlakbij uitvalswegen. Er is een ondergrondse parking aanwezig.

  Winkels, het openbaar vervoer en andere voorzieningen zijn nabij en creëren zo de ideale woonomgeving voor zowel jonge gezinnen, medioren, als senioren.

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download de brochure


  In onze brochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid
  Visit English Page

  Wonen of investeren in bruisend Brussel

  Een toplocatie vlakbij de Europese wijk


  LAATSTE STUDIO TE KOOP!

  Jourdan Garden is met zijn 35 luxeappartementen een bijzonder project. Het ligt vlakbij de Europese wijk, een toplocatie in het centrum van de hoofdstad. Ook het Jourdan- en Flageyplein, het Leopoldpark, station Brussel-Schuman… zijn op wandelafstand vlot bereikbaar. De appartementen hebben een hoge afwerkingsgraad en zijn erg functioneel en stijlvol ontworpen. Dat ze een terras hebben waarbij je uitkijkt op groen, midden in de stad, vormt een extra troef.

  De appartementen van Jourdan Garden zijn uiterst kwalitatief voor de toekomstige bewoners en meer dan geschikt als opbrengsteigendom voor investeerders. Dit nieuwbouwproject vormt een zorgeloze en rendabele investering met een ruim internationaal huurcliënteel.

  Dit project komt tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen Zabra Real Estate enColruyt. Op de gelijkvloerse verdieping van Jourdan Garden is er een nieuwe Colruyt-vestiging met ondergrondse parking. 
  Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 26 januari 2020


  De opendeurdag gaat door van 10u tot 12u in het infokantoor, Graystraat 71, 1040 Etterbeek

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid