Groendreef in St.-Pieters-Leeuw

  Rustig wonen op een pas van Brussel

  Enkel nog parkeerplaatsen te koop.
  Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen in Sint-Pieters-Leeuw. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.  
   
  Het woonaanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt zowel appartementen als stapelwoningen en eengezinswoningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.
   
  Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met jouw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen. 
   
  Ondanks de uitstekende ligging in Sint-Pieters-Leeuw, vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor jou als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zogenaamde “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.
   
  Alle wooneenheden zijn uitverkocht! Er zijn nog enkel parkeerplaatsen in fase 1 Kanaaltuinen te koop. Contacteer ons snel voor meer informatie.

  Vraag meer info


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Types te koop


  Parkeerplaatsen

  Laatste in Kanaaltuinen te koop!


  In fase 1, Kanaaltuinen, zijn er nog extra buitenstaanplaatsen te koop. De perfecte oplossing voor het tekort aan parking in de buurt. Verzeker je van een plaats voor jezelf of ze zijn ook ideaal om te verhuren.

  Kostprijs € 8000 (excl. kosten)

  Appartementen

  Uitverkocht!


  Onze appartementen zijn helaas allemaal verkocht. Er zijn wel nog enkele staanplaatsen te koop. Contacteer ons voor meer info.

  Woningen

  Uitverkocht!


  Onze woningen zijn intussen allemaal verkocht. Er zijn enkel nog staanplaatsen te koop. Contacteer ons voor meer info.

  Het beste van de stad en het platteland

  Het Toscane van Vlaams-Brabant


  De gemeente Sint-Pieters-Leeuw ligt op nog geen tien kilometer van Brussel, tussen Anderlecht en Halle. Het is de woonbestemming waar naar zovelen op zoek zijn: dicht bij een grootstad, dynamisch en ondernemend en toch ook rustig genesteld in het groen. In het "Toscane van Vlaams-Brabant" kan je genieten van licht glooiende landschappen, meanderende beekjes en kanalen in een groene omgeving.

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18.
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Groendreef? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
  Contact

  Ligging en voorzieningen


  Met het kasteeldomein Groenenberg en andere groene gebieden zoals de Zuun-, Laarbeek- en Zobbroekvallei is het in Sint-Pieters-Leeuw volop genieten van de natuur. In een straal van 1,5 km vind je maar liefst zes grote groene zones! Tegelijk heeft Sint-Pieters-Leeuw ook een onmiskenbare urban look & feel dankzij het uitgebreide verenigingsleven. Aan horeca, sport en recreatie geen gebrek.

  Het project grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi. Wie hier komt wonen, bevindt zich op wandelafstand van het station Ruisbroek en vlakbij het jaagpad dat helemaal naar Brussel leidt in het noorden of Halle in het zuiden.

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download brochure


  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

  Rustig wonen op een pas van Brussel


  - Opendeurdag zondag 23 februari 2020 van 10u tot 12u -

  Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

  Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

  Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

  Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

  Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 23 februari 2020


  De opendeurdag gaat door van 10 tot 12u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid