Project in de kijker


Onze projecten zijn onze visitekaartjes. Af en toe pakken we daar graag eens mee uit. Omdat het een staaltje gedurfde architectuur is, omdat het een mooi voorbeeld is van harmonie met de omgeving of omdat het toont hoe wonen, werken en winkelen perfect samenvallen.

---

Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck

Geschreven door Dejaeghere

De eerste spadesteek van de wegenis van Groendreef te St-Pieters-Leeuw is een feit. Kraanman van dienst was burgemeester Luc Deconinck.
---

Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel

Geschreven door Dejaeghere

Beethoven was op bezoek in onze kapel van Karmel om het einde van de werken te vieren. Het unieke trioconcert liet niemand onberoed.
---

De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden

Geschreven door Dejaeghere

Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.
---

Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie

Geschreven door Dejaeghere

Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.
---

Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.

Geschreven door Dejaeghere

Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.
---

Wonen op een boogscheut van de hoofdstad

Geschreven door Dejaeghere

Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.

Serieuze funderingswerken bij Jourdan Garden

01/06/2018

Project in de kijker

Ons project Jourdan Garden in Etterbeek wordt letterlijk diep in de grond verankerd. Bekijk het filmpje en ontdek de indrukwekkende funderingswerken. Een knap bouwstaaltje!

Bekijk het filmpje hier:
https://business.facebook.com/ZabraRealEstate/videos/1112624762211090/?business_id=1579787172314304Lees meer

Eerste spadesteek Waterberg: Bart Somers kraanman van dienst

26/09/2017

Project in de kijker

Afgelopen zaterdag (23/09) vond de eerste spadesteek van ons project Waterberg in Mechelen plaats en met succes: een talrijke opkomst, mooi weer en leuke sfeer. Na een lekker ontbijt en inleidende woorden door Brummo, Zabra en Bart Somers, gaf de burgemeester het symbolische startschot aan ons woonproject. En niet met een gewone schop, maar met een heuse kraan, die Bart Somers de ludieke bijnaam "Bart de Bouwer" gaf, aldus Gazet van Antwerpen. 
Bedankt aan iedereen voor jullie talrijke opkomst en we zien uit naar de verdere ontwikkelingen van Waterberg. 

Bekijk en lees meer op onderstaande links van GVA en RTV:
http://www.gva.be/cnt/dmf20170923_03091005/bart-de-bouwer-kruipt-in-graafmachine-voor-startschot-woo...
https://www.rtv.be/artikels/somers-geeft-eerste-spadesteek-a44289
Lees meer

Middeleeuwse woonerven gevonden in Hombeek

17/07/2017

Project in de kijker

Tijdens de archeologische werken op de site van ons project Waterberg te Hombeek zijn er middeleeuwse woonerven gevonden  Een team van archeologen is in Hombeek al 3 weken bezig met het opgraven van 2 grote middeleeuwse boerderijen. De opgravingen zijn afgelopen vrijdag (13/07) afgerond. 

Het is mooi om te ontdekken dat 1000 jaar geleden de mensen dezelfde locatie kozen als de nieuwe Hombeekenaars nu.

Bekijk het filmpje op de nieuwssite van RTV: http://bit.ly/2uu4Yw1
Lees meer

Project Lokerenveld te Aalst getekend

13/07/2017

Project in de kijker

We breiden onze aanwezigheid in de Stad Aalst verder uit. Naast ons project Karmel in het centrum en de Tragelsite aan de Dender, zal Zabra Real Estate in de Lokerenveldstraat samen met G-Label een residentieel project van ca. 10.000 m² BVO realiseren. Met de Stad Aalst werd hiervoor een samenwerkingsovereenkomst getekend. 
Lees meer