Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat je inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vind je tussen onze vacatures wel wat je zoekt.

  ---

  Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra

  Geschreven door Smesman

  Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.
  ---

  Een veelzijdig parkconcept volgens de hedendaagse architectuur

  Geschreven door Vanderheyden

  Een woning of appartement in Groendreef combineert de troeven van de hoofdstad met het dorpse karakter van Sint-Pieters-Leeuw.
  ---

  Wonen op een toplocatie nabij de stad Sint-Niklaas.

  Geschreven door Vanderheyden

  Het Waasland heeft heel wat in petto voor haar inwoners. Ontdek jouw plaatsje in nieuwbouwproject Molendreef te Sint-Niklaas.
  ---

  Moderne en verfijnde architectuur in Molendreef

  Geschreven door Vanderheyden

  Zabra Real Estate & architectenbureau Bontinck creëren een unieke woonparel in het binnengebied van de stad Sint-Niklaas.
  ---

  Stijlvol wonen in het bruisende hart van het Waasland

  Geschreven door Vanderheyden

  Wonen in het groen dichtbij de stad is niet langer een droom! Project Molendreef heeft alles in huis voor jouw nieuwe thuis!
  ---

  Rustig wonen in de groene rand rond Brussel.

  Geschreven door Dejaeghere

  Groendreef kadert in de tweede fase van het ambitieuze vastgoedproject Kanaaltuinen. Het vormt de perfecte uitvalsbasis om de dynamiek van de hoofdstad te beleven en toch thuis te komen in een oase van rust.
  ---

  Opening Colruyt Jourdan Garden

  Geschreven door Vanderheyden

  Dinsdagavond 10/12 was de opening van de Colruyt, gelegen aan ons project Jourdan Garden in Etterbeek. Zabra was uiteraard van de partij en aanschouwde de heugelijke opening en receptie.
  ---

  Meiboomviering in project 't Zand te Heusden

  Geschreven door Dejaeghere

  We houden graag oude tradities in ere. In ons project 't Zand te Heusden werd een meiboomviering gehouden, want het hoogste punt van de bouw werd bereikt. Gezien we de feestdagen naderen, hebben we de meiboom deze keer vervangen door een kerstboom :-)
  ---

  En de winaar is ....

  Geschreven door Dejaeghere

  Priscilla Verschueren uit Zemst is de trotse winnares van onze wedstrijd elektrische fiets! De zwarte e-bike koos Priscilla bij haar lokale fietshandelaar, Mario's Motorcenter.