De lichtrijke keuken met centraal eiland

Vrijdag 10 juli 2020 werd het nieuwe kijkappartement van Zabra Real Estate geopend. Een ruim 3-slaapkamerappartement in het hartje van Heusden (Destelbergen), op een boogscheut van Gent. Dé ideale uitvalsbasis om de kwaliteit van Zabra te ontdekken.

Het nieuwe kijkappartement bevindt zich in het woonproject ‘t Zand. Een rustig gelegen woonproject in een doodlopende straat in Heusden met ruime eengezinswoningen met tuin en kwalitatieve appartementen verdeeld over 2 residenties, residentie Azalea en residentie Clara. Het is in die kleinste residentie Clara dat je het nieuwe kijkappartement nu kan komen bezoeken.

Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en heeft een grote tuin met zeer ruim terras. Door de optimale zuidelijke oriëntatie kan je hier heel de dag door genieten van de zon. De materiaalkeuze van hout, gecombineerd met zwarte ramen en speelse elementen zorgen voor een warme uitstraling.

Grote schuiframen geven toegang tot het ruime terras. Hier kan je ook vanuit de slaapkamer / het bureau rechtstreeks naar het terras.

Het kijkappartement telt 3 slaapkamers, die eventueel ook kunnen ingericht worden als bureau, dressingkamer of zoals gewenst. De badkamer bevat een dubbele wastafel, toilet, ligbad én douche. Een tweede apart toilet zorgt voor extra comfort.

De slaapkamers hebben grote ramen die veel licht binnentrekken.

De sfeervolle opening op vrijdag 10 juli gebeurde bij een zomerse cocktail en heerlijke tapas. Zowel geïnteresseerden als kopers kwamen langs om het nieuwe kijkappartement te bezichtigen. En het werd gesmaakt, zowel de catering als het appartement. :)

Alle appartement zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen. Kom het zelf voelen en ervaren in dit kijkappartement in Heusden. Maak dus snel een afspraak met onze bouwadviseur en laat je inspireren.

Tot gauw!

Het Zabra-team