• by:
  • 5/07/2018
  • Category:

Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie

Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.

Het project ligt in de bruisende gemeente Etterbeek die een waaier aan activiteiten organiseert voor haar inwoners. Vlakbij de hoofdstad zorgt de unieke locatie voor de nodige dynamiek. Zo kan iedereen die hedendaags wil wonen, genieten van de vele voordelen die de hoofdstad te bieden heeft.

Rustig genieten vlakbij de stad

In de steden volgt men steeds meer de trend om wonen, winkelen en werken te combineren in één project. Jourdan Garden staat dan ook garant voor een unieke woonbeleving want achter de moderne gevel gaan zowel woon- als winkelactiviteiten schuil.

Enerzijds is de splinternieuwe Colruyt-winkel met een eigen ondergrondse garage een extra troef voor de bewoners. Men hoeft zich nauwelijks te verplaatsen om zijn dagelijkse boodschappen te doen.

Achteraan heeft u een groen zicht op de moestuin

Achteraan heeft u een groen zicht op de moestuin

Anderzijds biedt het project ruimte aan 35 appartementen met een hoge afwerkingsgraad. Elk appartement beschikt daarenboven over een privaat en ruim terras met zicht op de groene omgeving. Dankzij deze unieke combinatie kunt u optimaal genieten van de rust dichtbij de stad. Bovendien zijn er ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar zodat u steeds zorgeloos uw auto kwijt kunt.


Architecturaal pareltje

De harmonieuze architectuur werd ontworpen door ‘Jan De Four architects’. Het architectenbureau is immers jarenlang gespecialiseerd in kantoor- en appartementsgebouwen die voldoen aan de meest recente bouwnormen.

Voor het nieuwbouwproject Jourdan Garden werd er gekozen voor een sobere en stijlvolle architectuur.De gevellengte van 70 meter bepaalt mee het straatbeeld van deze aangename wijk met een strategische ligging. Het gebouw werd gesegmenteerd in drie charmante entiteiten met oog voor detail.

Dankzij de optimale lichtinval en transparantie is men er in geslaagd om een connectie te creëren tussen de groene binnentuin en de straat. De aanwezigheid van groen vormt een belangrijke meerwaarde voor iedereen die kwaliteitsvol wenst te wonen in het centrum.

Hedendaags wonen in de hoofdstad

Hedendaags wonen in de hoofdstad

Rond de achterliggende gebouwen werd er een ruime tuin aangeplant. Daarnaast legde men een experimentele moestuin aan als groendak. Deze zal geëxploiteerd worden door de gemeente Elsene en geniet de steun van Europese fondsen. Beide groene entiteiten bieden een verrassend zicht in een stedelijke context.

Hedendaags wonen

De combinatie van wonen, werken en winkelen op een toplocatie dichtbij de hoofdstad maakt dit woonproject uniek.

U hebt de keuze uit lichtrijke studio’s, appartementen met 2 slaapkamers of ruime penthouses. Elk appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen. De functionele inrichting biedt ruimte en comfort.

Sfeerfoto van een modelappartement

Sfeerfoto van een modelappartement

De studio’s, appartementen en royale penthouses met 2 of 3 slaapkamers bieden bovendien een prachtig zicht op het groen en zijn voorzien van ruime, zongerichte terrassen waar u gezellige zomerdagen kunt beleven.

Elke entiteit binnen dit woonproject beschikt bovendien over een groot verhuurpotentieel dankzij de strategische ligging op wandelafstand van de Europese wijk, het hippe Flageyplein, het Leopoldpark, het station Brussel-Schuman, …

Ontdek zelf de vele troeven die Jourdan Garden u te bieden heeft of contacteer ons voor meer informatie. Bel vrijblijvend naar 0472 89 60 18. Steeds bereikbaar!