• by:
  • 14/10/2021
  • Category: project

Investeren in vastgoed in West-Vlaanderen: een rendabele keuze

Slim investeren in vastgoed is investeren in het juiste type pand, maar ook waar het pand zich situeert is zeer belangrijk. Locatie is alles bij het investeren in vastgoed en dan zit je met de projecten van Zabra in West-Vlaanderen goed.

Woonproject Vlas in Waregem

Woonproject Vlas in Waregem

Waarom is locatie zo belangrijk bij het investeren in vastgoed?

De locatie van je investeringsvastgoed is essentieel omdat die rechtstreeks samenhangt met de verhuurprijs. De perfecte locatie garandeert je ook de meerwaarde die je kunt incasseren bij een eventuele verkoop van je investeringsvastgoed.
 

West-Vlaanderen, nog betaalbaar met een mooi rendement

Uit de recente huurbarometer blijkt dat de huurprijzen vlotjes de 600 euro overschrijden voor een appartement en dat 2 op de 3 verhuringen appartementen zijn. Hoewel Mechelen en Antwerpen de duurste steden zijn, worden er ook in Roeselare, Kortrijk en Waregem stevige huurprijzen betaald, zeker voor recente en iets ruimere appartementen met een terras en in het groen. Ook duurzame appartementen vallen in de smaak. En laat dat nu net factoren zijn waar de appartementen van Zabra in West-Vlaanderen uitstekend op scoren.

Jaarlijks worden er in Vlaanderen zo’n 100.000 woninghuurcontracten ondertekend, waarvan een aanzienlijk deel in West-Vlaanderen. Daarbij valt de keuze vaak op recente appartementen die volledig instapklaar afgewerkt worden. Daar houden wij al op voorhand rekening mee!
 

Centrumsteden drijvende kracht op de verhuurmarkt

Maar liefst 66% van alle verhuringen betreft appartementen, daarbij spannen centrumsteden de kroon. Roeselare behoort hier alvast toe en investeer je in project w.e.s.t. dan ben je verzekerd van een mooi rendement. Maar ook Vlas in Waregem staat garant voor een mooi rendement. West-Vlaanderen mag dan op het vlak van huurprijzen de goedkoopste provincie van het land zijn, de aankoopprijs staat ook in verhouding, waardoor je een zeer mooi rendement kunt maken.
 

Noteer alvast onze invest avond in je agenda of contacteer ons voor meer informatie

Interesse om te investeren in één van onze nieuwbouwprojecten? Blokkeer 25 november 2021 dan alvast in je agenda want op die avond organiseren we een infosessie specifiek op maat van de vastgoedinvesteerder. Sneller schakelen? Contacteer ons en we bespreken het graag persoonlijk samen met jou.
 

Woonproject w.e.s.t. in Roeselare

Woonproject w.e.s.t. in Roeselare