Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat je inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vind je tussen onze vacatures wel wat je zoekt.

  • 2/07/2021

  Eerste Zabra-project in Nederland gelanceerd: Waterzande


  Aan Perkpolder nabij Hulst, waar jarenlang een veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt Waterzande, een nieuw en uniek dorp. Dit is het eerste project van Zabra in Nederland.

  • 1/07/2021

  Officiële inhuldiging van project Espace C in Dour


  In Dour werd het gemengde project Espace C officieel ingehuldigd door de burgemeester op woensdag 30 juni. Het is een herontwikkeling van de oude kabelfabriek Les Câbleries de Dour in een nieuwe levendige leef- en woonomgeving. Dit is dé nieuwe hotspot in Dour.

  • 14/06/2021

  Zabra ontwikkelt haar eerste KMO-park in Wallonië


  In Barchon (Blegny) wordt het KMO-park Légipont ontwikkeld. Het gaat om ongeveer 10.000 m² functionele bedrijfsunits en/of ateliers voor kleine en middelgrote ondernemingen. Er is ook meer dan 700m² kantoorruimte voorzien. Dit is het eerste KMO-park van Zabra in Wallonië.

  • 1/04/2021

  Zabra is één van de Trends Gazellen 2021


  De redactie van Trends Magazine selecteert voor 20ste keer per provincie Trends Gazellen en Zabra is er bij! Gazellen zijn snelgroeiende en competitieve bedrijven met een positieve invloed in hun regio.

  project
  • 15/03/2021

  De werken in Molendreef zijn gestart door Juri NV


  Voor de bouwwerken van ons project in Sint-Niklaas, werken we samen met algemeen bouwbedrijf Juri NV uit Zele.

  project
  • 8/03/2021

  Hof van Gent start de werken op met Vandenbussche


  De aannemer voor de bouwwerken is gekozen. Zabra gaat vol vertrouwen in zee met algemene bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter.

  kmo
  • 11/02/2021

  Convenant site Dekaply te Denderleeuw goedgekeurd


  Op voorstel van Vlaams minister van Economie Hilde Crevits heeft de Vlaamse Regering haar principiële goedkeuring gegeven aan het ontwerp van het brownfieldconvenant Wildebeek te Denderleeuw. De site waar het voormalige houtverwerkend bedrijf Dekaply is gelegen, wordt herontwikkeld naar een bedrijventerrein voor kmo’s. Via brownfieldconvenanten krijgen oude bedrijfs- en andere sites een nieuwe invulling.

  project
  • 3/02/2021

  Tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw


  Sinds 1 januari 2021 is er een tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van woningen in België. En enkele Zabra-projecten komen daarvoor in aanmerking!

  project
  • 1/02/2021

  Zabra lanceert haar eerste residentiële project in Antwerpen


  Zabra Real Estate trekt naar 't Stad. The Mark is een gemengd project, dat wonen combineert met winkelen. Een kwalitatieve combinatie, zo blijkt.