Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

  • 22/11/2018

Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck


Afgelopen weekend vond de eerste spadesteek plaats van de wegenis van Groendreef, de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. In aanwezigheid van de kopers, omwonenden, geïnteresseerden en de pers bediende Luc Deconinck behendig de graafmachine om symbolisch de eerste schep te graven.

  • 22/11/2018

Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel


De werken in ons project Karmel te Aalst lopen op zijn einde en de eerste bewoners doen hun intrede in hun nieuwe appartement. Een reden dus om dit te vieren! En dit kon niet beter dan met een trioconcert van Beethoven in de originele kapel van het St-Theresianenklooster.

  • 5/07/2018

De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden


Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.

  • 5/07/2018

Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie


Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.

  • 14/06/2018

Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.


Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.

categorie
  • auteur
  • 18/06/2018

Wonen op een boogscheut van de hoofdstad


Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.

  • 8/06/2018

Aangenaam wonen in het trendy Aalst


Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.

  • 5/06/2018

Exclusief wonen in het hart van Aalst


Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.