Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

  • 8/07/2020

Unieke daktuin in Jourdan Garden


Midden in Brussel, aan het woonproject Jourdan Garden, is er een ruime groene daktuin van 2300m² geïntegreerd. Een mooi uitzicht voor onze appartementenbewoners!

  • 15/07/2021

Staycation! 5 tips voor een sfeervolle zomer thuis


Met deze 5 leuke tips hoef je niet meer op reis voor dat echte vakantiegevoel. Thuis kan het net zo leuk worden. We gaan gewoon op staycation deze zomer! 😎

  • 24/06/2020

Jourdan Garden in Etterbeek is uitverkocht!


Het prestigieuze appartementencomplex Jourdan Garden is genesteld in Etterbeek en telt 35 appartementen en een gloednieuwe Colruyt-winkel op de gelijkvloerse verdieping. Alle appartementen zijn nu verkocht!

  • 4/06/2020

Hof van Gent: Zabra lanceert nieuw project


Zabra lanceert een nieuw woonproject in Gent. Hof van Gent is een mix van nieuwbouwwoningen en -appartementen op een groen eiland vlakbij hartje Gent.

  • 8/05/2020

Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra


Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.

  • 11/02/2020

Een veelzijdig parkconcept volgens de hedendaagse architectuur


Een woning of appartement in Groendreef combineert de troeven van de hoofdstad met het dorpse karakter van Sint-Pieters-Leeuw.

  • 14/01/2020

Wonen op een toplocatie nabij de stad Sint-Niklaas


Het Waasland heeft heel wat in petto voor haar inwoners. Ontdek jouw plaatsje in nieuwbouwproject Molendreef te Sint-Niklaas.

  • 14/01/2020

Moderne en verfijnde architectuur in Molendreef


Zabra Real Estate & architectenbureau Bontinck creëren een unieke woonparel in het binnengebied van de stad Sint-Niklaas.

  • 14/01/2020

Stijlvol wonen in het bruisende hart van het Waasland


Project Molendreef ligt op een unieke locatie in Sint-Niklaas. Op slechts 2,5 km van je woning, bevindt zich de Grote Markt en kun je naar hartenlust shoppen in de ballonhoofdstad. Dagelijks bruist het er van de activiteiten en kun je genieten van de gezellige binnenstad en de vele horecazaken.