Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

  • 4/10/2021

w.e.s.t. in Roeselare: een waaier aan extra’s om zorgeloos te wonen


Net binnen de kleine ring van Roeselare vind je w.e.s.t., een nieuwbouwproject met heel wat troeven die comfortabel en zorgeloos leven net dat tikkeltje makkelijker maken. Met plezier lichten we er enkele van die faciliteiten uit.

  • 23/09/2021

Investeren in appartementen? Een verstandige beslissing!


Het geld op je spaarrekening? Dat brengt niet op, integendeel de kans is groot dat je er nog voor moet betalen terwijl de inflatie er aan knaagt. Investeren is dus verstandig, maar in wat? Wij zetten voor jou de voordelen van investeren in één of meerdere appartementen op een rijtje. Zeker het overwegen waard!

  • 28/08/2021

Industriële oude site in Roeselare wordt groene woonbuurt


Zabra Real Estate maakt van een oude industriële site in Roeselare een groene woonbuurt. “Het groene binnengebied wordt autovrij en publiek toegankelijk via het fiets- en wandelpad”, aldus Philippe Nelen en Laurens Brantegem van Zabra Real Estate.

  • 2/07/2021

Eerste Zabra-project in Nederland gelanceerd: Waterzande


Aan Perkpolder nabij Hulst, waar jarenlang een veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt Waterzande, een nieuw en uniek dorp. Dit is het eerste project van Zabra in Nederland.

  • 1/07/2021

Officiële inhuldiging van project Espace C in Dour


In Dour werd het gemengde project Espace C officieel ingehuldigd door de burgemeester op woensdag 30 juni. Het is een herontwikkeling van de oude kabelfabriek Les Câbleries de Dour in een nieuwe levendige leef- en woonomgeving. Dit is dé nieuwe hotspot in Dour.

  • 14/06/2021

Zabra ontwikkelt haar eerste KMO-park in Wallonië


In Barchon (Blegny) wordt het KMO-park Légipont ontwikkeld. Het gaat om ongeveer 10.000 m² functionele bedrijfsunits en/of ateliers voor kleine en middelgrote ondernemingen. Er is ook meer dan 700m² kantoorruimte voorzien. Dit is het eerste KMO-park van Zabra in Wallonië.

  • 1/04/2021

Zabra is één van de Trends Gazellen 2021


De redactie van Trends Magazine selecteert voor 20ste keer per provincie Trends Gazellen en Zabra is er bij! Gazellen zijn snelgroeiende en competitieve bedrijven met een positieve invloed in hun regio.

project
  • 15/03/2021

De werken in Molendreef zijn gestart door Juri NV


Voor de bouwwerken van ons project in Sint-Niklaas, werken we samen met algemeen bouwbedrijf Juri NV uit Zele.

project
  • 8/03/2021

Hof van Gent start de werken op met Vandenbussche


De aannemer voor de bouwwerken is gekozen. Zabra gaat vol vertrouwen in zee met algemene bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter.