Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat je inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vind je tussen onze vacatures wel wat je zoekt.

  project
  • 27/10/2020

  Karmel genomineerd voor de RES Awards 2020


  Woonproject Karmel in Aalst werd genomineerd voor de RES AWARDS 2020 in de hoofdcategorie Residential Development! Zeg maar de Oscars van de Belgische vastgoedsector. Een mooie erkenning van deze prachtige herontwikkeling in hartje Aalst.

  categorie
  • auteur
  • 25/08/2020

  De woningen in ‘t Zand in Heusden zijn uitverkocht!


  Het mooie en rustig gelegen woonproject ‘t Zand in Heusden (Destelbergen) bevat zowel eengezinswoningen als appartementen. Alle woningen zijn nu verkocht! Proficiat aan de kopers! We wensen hen veel geluk, liefde en gezelligheid in hun nieuwe woning.

  • 13/07/2020

  Opening nieuw kijkappartement in Heusden


  Vrijdag 10 juli 2020 werd het nieuwe kijkappartement van Zabra Real Estate geopend. Een ruim 3-slaapkamerappartement in het hartje van Heusden (Destelbergen), op een boogscheut van Gent. Dé ideale uitvalsbasis om de kwaliteit van Zabra te ontdekken.

  • 8/07/2020

  Unieke daktuin in Jourdan Garden


  Midden in Brussel, aan het woonproject Jourdan Garden, is er een ruime groene daktuin van 2300m² geïntegreerd. Een mooi uitzicht voor onze appartementenbewoners!

  • 8/07/2020

  Staycation! 5 tips voor een sfeervolle zomer thuis


  Met deze 5 leuke tips hoef je niet meer op reis voor dat echte vakantiegevoel. Thuis kan het net zo leuk worden. We gaan gewoon op staycation deze zomer! 😎

  • 24/06/2020

  Jourdan Garden in Etterbeek is uitverkocht!


  Het prestigieuze appartementencomplex Jourdan Garden is genesteld in Etterbeek en telt 35 appartementen en een gloednieuwe Colruyt-winkel op de gelijkvloerse verdieping. Alle appartementen zijn nu verkocht!

  • 4/06/2020

  Hof van Gent: Zabra lanceert nieuw project


  Zabra lanceert een nieuw woonproject in Gent. Hof van Gent is een mix van nieuwbouwwoningen en -appartementen op een groen eiland vlakbij hartje Gent.

  • 8/05/2020

  Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra


  Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.

  • 11/02/2020

  Een veelzijdig parkconcept volgens de hedendaagse architectuur


  Een woning of appartement in Groendreef combineert de troeven van de hoofdstad met het dorpse karakter van Sint-Pieters-Leeuw.