Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat je inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vind je tussen onze vacatures wel wat je zoekt.

  project
  • 8/03/2021

  Hof van Gent start de werken op met bouwonderneming Vandenbussche


  De aannemer voor de bouwwerken is gekozen. Zabra gaat vol vertrouwen in zee met algemene bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter.

  kmo
  • 11/02/2021

  Convenant site Dekaply te Denderleeuw goedgekeurd


  Op voorstel van Vlaams minister van Economie Hilde Crevits heeft de Vlaamse Regering haar principiële goedkeuring gegeven aan het ontwerp van het brownfieldconvenant Wildebeek te Denderleeuw. De site waar het voormalige houtverwerkend bedrijf Dekaply is gelegen, wordt herontwikkeld naar een bedrijventerrein voor kmo’s. Via brownfieldconvenanten krijgen oude bedrijfs- en andere sites een nieuwe invulling.

  project
  • 3/02/2021

  Tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw


  Sinds 1 januari 2021 is er een tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van woningen in België. En een Zabra-project komt daarvoor in aanmerking!

  project
  • 1/02/2021

  Zabra lanceert haar eerste residentiële project in Antwerpen


  Zabra Real Estate trekt naar 't Stad. The Mark is een gemengd project, dat wonen combineert met winkelen. Een kwalitatieve combinatie, zo blijkt.

  project
  • 16/12/2020

  Grootste Jumbo in België door Zabra gebouwd


  Jumbo heeft woensdag 16 december 2020 de deuren geopend van haar eerste winkel in Oost-Vlaanderen en meteen ook de grootste van ons land. Met veel fierheid kunnen we zeggen dat Zabra deze retailunit ontwikkelde en verhuurt aan Jumbo.

  project
  • 11/12/2020

  Karmel grijpt net naast de RES Award 2020


  Op donderdag 10 december vond de uitreiking plaats. Helaas hebben we net naast de overwinning gegrepen, maar we blijven bijzonder fier!

  project
  • 6/12/2020

  Groendreef appartementen uitverkocht


  In woonproject Groendreef in St-Pieters-Leeuw is het héérlijk wonen, vlak aan een groen park. En dat is duidelijk, want alle appartementen zijn reeds uitverkocht!

  project
  • 27/10/2020

  Karmel genomineerd voor de RES Awards 2020


  Woonproject Karmel in Aalst werd genomineerd voor de RES AWARDS 2020 in de hoofdcategorie Residential Development! Zeg maar de Oscars van de Belgische vastgoedsector. Een mooie erkenning van deze prachtige herontwikkeling in hartje Aalst.

  categorie
  • auteur
  • 25/08/2020

  De woningen in ‘t Zand in Heusden zijn uitverkocht!


  Het mooie en rustig gelegen woonproject ‘t Zand in Heusden (Destelbergen) bevat zowel eengezinswoningen als appartementen. Alle woningen zijn nu verkocht! Proficiat aan de kopers! We wensen hen veel geluk, liefde en gezelligheid in hun nieuwe woning.