Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

gent
  • 8/04/2022

Wonen op een boogscheut van het werk én de binnenstad van Gent


Nee, uren pendelen naar het werk is niet meer van deze tijd. Kies je voor Hof van Gent, dan hoef je eigenlijk geen keuze te maken tussen wonen en werken.

actua
  • 30/03/2022

Verlaagd btw-tarief van 6% voor 1 jaar verlengd


De federale regering verlengt het tijdelijke verlaagde btw-tarief van 6 procent voor afbraak en heropbouw tot eind 2023.

west
  • 28/03/2022

Toekomstgericht wonen in het bruisende centrum van Roeselare


De troeven van een bruisende stadskern combineren met een duurzaam appartement, midden in een groene oase? Dan moet je het wel over project w.e.s.t. in Roeselare hebben.

interieur
  • 3/03/2022

Een nieuwbouw gekocht? Inrichten maar!


Wij geven je een paar handige tips & tricks voor de inrichting van je nieuwe woning of nieuw appartement. Zo neem je alvast een vliegende start en maak je van je huis een echte thuis.

vastgoed
  • 22/02/2022

Waarom kiezen voor nieuwbouw vastgoed?


Twijfel je nog tussen het kiezen voor een bestaande woning of appartement en een nieuwbouw ? Wij zetten alvast 6 redenen voor je op een rijtje, waarom kiezen voor nieuwbouw verstandig én toekomstgericht is.

vastgoed
  • 7/02/2022

Duurzame stadsbatterij zet Hof Van Gent onder stroom


Aannemer en bouwbedrijf Vandenbussche werkt bij Hof Van Gent met een mobiele stadsbatterij. Die vervangt de klassieke dieselgenerator. Een fikse reductie van de C02-uitstoot!

vastgoed
  • 25/01/2022

Nieuwe vastgoedtrends in de kijker


De vastgoedsector blijft evolueren. Er zijn ook in 2022 nieuwe vooruitzichten en trends te spotten. De belangrijkste zetten we even voor jou op een rijtje.

invest
  • 14/01/2022

Investeren in vastgoed in 2022. Waar rekening mee houden?


Een nieuw jaar, het gaat vaak gepaard met nieuwe wetten. Eén ding staat als een paal boven water, ook in 2022 blijft investeren in vastgoed interessant. Plan je een vastgoedinvestering in 2022, dan hou je maar beter rekening met enkele zaken.

project
  • 14/12/2021

Ruimte Callier & Wielfaert Architecten, de breinen achter Vlas


Aan de wieg van Vlas, het nieuwbouwproject van Zabra in Waregem, staat Tim Callier van Ruimte Callier. Een bevlogen architect met een stedenbouwkundige achtergrond én een goeie connectie met Wielfaert Architecten. Samen tekenden ze een waar pareltje uit waar het heerlijk thuiskomen is. Wij gingen dan ook in gesprek met Tim (Ruimte Callier) en Olivier Pareyn (Wielfaert Architecten) over dit geweldige project.