Nieuws


Meer weten over ons? Zabra gunt u graag een blikje achter de schermen. Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat u inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vindt u tussen onze vacatures wel wat u zoekt.

---

Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck

Geschreven door Dejaeghere

De eerste spadesteek van de wegenis van Groendreef te St-Pieters-Leeuw is een feit. Kraanman van dienst was burgemeester Luc Deconinck, die behendig de graafmachine bediende om symbolisch de eerste schep te graven.
---

Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel

Geschreven door Dejaeghere

Beethoven was op bezoek in onze kapel van Karmel om het einde van de werken te vieren. Het unieke trioconcert liet niemand onberoed en was de ideale gelegenheid voor de kopers om hun nieuwe buren te leren kennen.
---

De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden

Geschreven door Dejaeghere

Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.
---

Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie

Geschreven door Dejaeghere

Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.
---

Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.

Geschreven door Dejaeghere

Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.
---

Wonen op een boogscheut van de hoofdstad

Geschreven door Dejaeghere

Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.
---

Aangenaam wonen in het trendy Aalst

Geschreven door Dejaeghere

Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.
---

Exclusief wonen in het hart van Aalst

Geschreven door Dejaeghere

Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.