Bezoek onze kijkwoning en laat je inspireren!

Bezoek een kijkwoning, project of ons kantoor


Ontdek architecturale pareltjes, vernuftig design, praktische indelingen en een gezellige sfeer. Laat je inspireren door onze kijkwoning! Nieuwsgierig naar alle details?

Bezoek samen met ons een project en wij geven je een blik achter de schermen. Klaar om aan jouw eigen project te beginnen? Kom gerust langs in ons kantoor om samen met ons jouw droom te realiseren.

Bezoek een kijkwoning of project


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

1. Bezoekje aan onze kijkwoning in Knokke


Onze kijkwoning in ons project M villa's te Knokke is een luxueuze, lichte en charmante woning, en behoort tot onze M villa’s. De M villa’s zijn vier prachtige koppelwoningen op wandelafstand van de zeedijk, met een zachte, romantische architectuur en met respect voor bouwtradities. Bij elke woning werd veel belang gehecht aan de oriëntatie, zodat de zon zo veel mogelijk als natuurlijke warmte‐ en lichtbron kan worden ingezet, en aan de integratie van duurzame materialen, ventilatie en isolatie.

Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen door villa More, met 4 slaapkamers en 2 garages.

2. Project samen bezoeken


Een project samen bezoeken, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en biedt heel wat interessante extra’s. Je krijgt namelijk een gedetailleerd beeld op wat Zabra-projecten inhouden. We informeren je tijdens een aangenaam en open gesprek. Vragen kunt je simpelweg stellen, we beantwoorden ze met plezier.

3. Bezoek op kantoor


Wens je nog meer informatie of wil je graag een specifiek project grondig bespreken? Dan kun je eenvoudig een afspraak maken om even langs te komen bij ons op kantoor. Op dat moment kun je jouw visie uit de doeken doen, bekijken we rustig de plannen en bespreken we al jouw ideeën, opmerkingen en bevindingen.

Bel vrijblijvend
T 0472 89 60 18
7/7 bereikbaar


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na.

Vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Hoge graad van afwerking

Oog voor functionaliteit & design


Zabra heeft een oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.