Bezoek onze kijkwoningen en laat je inspireren!

Bezoek een kijkwoning, project of ons kantoor


Ontdek architecturale pareltjes, vernuftig design, praktische indelingen en een gezellige sfeer. Laat je inspireren door onze kijkwoningen! Nieuwsgierig naar alle details?

Bezoek samen met ons een project en wij geven je een blik achter de schermen. Klaar om aan jouw eigen project te beginnen? Kom gerust langs in ons kantoor om samen met ons jouw droom te realiseren.

Bezoek een kijkwoning of project


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

1. Bezoekje aan onze kijkwoningen in Sint-Pieters-Leeuw, Aalst of Duinbergen


We beschikken over verschillende kijkwoningen. De kijkwoning van ons project Kanaaltuinen in Sint-Pieters-Leeuw is een halfopen ééngezinswoning. De ruime leefkeuken, eetplaats en living hebben veel lichtinval. De woning telt 3 ruime slaapkamers en een aparte badkamer. Een tuin aangelegd terras en carport ontbreekt uiteraard niet. Het modelappartement van ons project Karmel in Aalst is een ruim appartement in één van onze urban villa's in de tuin van het project. Het appartement telt 2 slaapkamers, een aparte badkamer, een ruime living en leefkeuken. Het appartement beschikt bovendien over een ruim zuidgerichte terras. De kijkwoning van ons project M villa's in Duinbergen is een koppelwoning op wandelafstand van de dijk en het strand. De woning heeft een ruime keuken, living met haard, 4 ruime slaapkamers met bijhorende badkamers. Als kers op de taart is er een prive-wijnkelder.

Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen.

2. Project samen bezoeken


Een project samen bezoeken, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en biedt heel wat interessante extra’s. Je krijgt namelijk een gedetailleerd beeld op wat Zabra-projecten inhouden. We informeren je tijdens een aangenaam en open gesprek. Vragen kunt je simpelweg stellen, we beantwoorden ze met plezier.

3. Bezoek op kantoor


Wens je nog meer informatie of wil je graag een specifiek project grondig bespreken? Dan kun je eenvoudig een afspraak maken om even langs te komen bij ons op kantoor. Op dat moment kun je jouw visie uit de doeken doen, bekijken we rustig de plannen en bespreken we al jouw ideeën, opmerkingen en bevindingen.

Bel vrijblijvend
T 0472 89 60 18
7/7 bereikbaar


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na.

Vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Hoge graad van afwerking

Oog voor functionaliteit & design


Zabra heeft een oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.