Investeren in Heusden

  Project 't Zand: appartement B1.12 met berging en staanplaats


  Prijs excl. kosten: € 410.750

  Algemene info

  Bouwjaar: 2020

  Beschikbaarheid: bij oplevering

  Staat: nieuwbouw

  Afmetingen

  Grondoppervlakte: XXXXX m²

  Bewoonbare oppervlakte: 52 m²

  Tuin: /

  Terras: ja

  Indeling

  Verdieping: 0

  Slaapkamer(s): 0

  Badkamer(s): 1

  Parkeerplaats: 1

  Garage: /

  Berging: 1

  Energie

  K-peil: 34

  E-peil: 39

  Netto-energiebehoefte verwarming: 27,59


  Dit bijzondere project ligt op de voormalige site van een tuinbouwbedrijf in het hartje van Heusden, een gemeente in de Oost-Vlaamse sierteeltregio.

  ’t Zand biedt 12 luxueuze halfopen en gesloten woningen en 22 luxeappartementen. De woningen, evenzeer als de appartementen, zijn erg ruim. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur van Bontinck Architecture en zijn ze kwalitatief erg hoogstaand afgewerkt. De woningen en de appartementen zijn toegankelijk voor zowel jonge gezinnen als medioren, wat voor een mooie mix aan bewoners zal zorgen.

  Er is veel aandacht voor groen in dit project. Hoewel het heel centraal gelegen is, wordt het voor de nieuwe bewoners een groen rustpunt in zijn verstedelijkte omgeving. Elke woning heeft een ruime privatieve tuin en de appartementen kijken allemaal uit op aangename en royale groenzones. Dankzij de perfecte zongerichte oriëntatie van de appartementen en woningen, heb je extra veel licht en woon je comfortabel.

  Vraag vrijblijvende info


  Meer informatie over deze investering van het project 't Zand in Heusden

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Wonen in Heusden

  Veel mogelijkheden voor ontspanning


  Voor een portie cultuur of uitgebreid shoppen is Gent vlakbij, maar ook de natuur is in Heusden niet veraf. De Damvallei bijvoorbeeld, die ontstond uit een oude meander van de Schelde, is een heerlijke plek om tot rust te komen. Rijen met knotwilgen en graslanden bepalen er het landschap. Het Damvalleimeer is een blikvanger in het gebied. En op het Damslootmeer worden dan weer zeilwedstrijden en -lessen georganiseerd. Je vindt er tevens de mooiste wandel- en fietsroutes

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Molendreef? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

  Contact

  Ligging en voorzieningen


  Heusden is een deelgemeente van Destelbergen en ligt op de linkeroever van de Schelde, tussen Destelbergen, Laarne en Gent in. Vanuit het centrum van Heusden bereik je in 5 minuten de E17 en de aansluiting naar de E40 en in enkele seconden de R4. De gemeente ligt op zo’n 5 kilometer van de stad Gent, maar binnen de Gentse ringweg R4 en vlakbij de Brusselse Steenweg.

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project Molendreef.
  Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download de brochure


  In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.