Investeren in Sint-Pieters-Leeuw

  Project Groendreef: Stapelwoning lot 26.2


  Prijs excl. kosten: € 307.000

  Algemene info

  Bouwjaar: 2020

  Beschikbaarheid: bij oplevering

  Staat: nieuwbouw

  Afmetingen

  Grondoppervlakte: XXXXX m²

  Bewoonbare oppervlakte: 52 m²

  Tuin: /

  Terras: ja

  Indeling

  Verdieping: 0

  Slaapkamer(s): 0

  Badkamer(s): 1

  Parkeerplaats: 1

  Garage: /

  Berging: 1

  Energie

  K-peil: 34

  E-peil: 39

  Netto-energiebehoefte verwarming: 27,59


  Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen in Sint-Pieters-Leeuw. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.  

  Het woonaanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

  Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met jouw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen. 

  Ondanks de uitstekende ligging in Sint-Pieters-Leeuw, vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor jou als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zogenaamde “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

  Vraag vrijblijvende info


  Meer informatie over de investering in het project Groendreef te Sint-Pieters-Leeuw

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Wonen in Sint-Pieters-Leeuw

  Het beste van de stad en het platteland


  Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi. Ondanks de uitstekende ligging in Sint-Pieters-Leeuw, vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen.
  De gemeente Sint-Pieters-Leeuw ligt op nog geen tien kilometer van Brussel, tussen Anderlecht en Halle. Het is de woonbestemming waar naar zovelen op zoek zijn: dicht bij een grootstad, dynamisch en ondernemend en toch ook rustig genesteld in het groen. In het "Toscane van Vlaams-Brabant" kan je genieten van licht glooiende landschappen, meanderende beekjes en kanalen in een groene omgeving

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Groendreef? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

  Contact

  Ligging en voorzieningen


  Met het kasteeldomein Groenenberg en andere groene gebieden zoals de Zuun-, Laarbeek- en Zobbroekvallei is het in Sint-Pieters-Leeuw volop genieten van de natuur. In een straal van 1,5 km vind je maar liefst zes grote groene zones! Tegelijk heeft Sint-Pieters-Leeuw ook een onmiskenbare urban look & feel dankzij het uitgebreide verenigingsleven. Aan horeca, sport en recreatie geen gebrek.

  Het project grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi. Wie hier komt wonen, bevindt zich op wandelafstand van het station Ruisbroek en vlakbij het jaagpad dat helemaal naar Brussel leidt in het noorden of Halle in het zuiden.

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project Molendreef.
  Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download de brochure


  In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.