Maak kennis met onze projecten

Vastgoed op zijn best

Laat je inspireren!

Kijkwoning Karme | Zabra Real Estate

Bezoek onze kijkwoningen in Sint-Pieters-Leeuw, Aalst en Duinbergen

Nieuwsgierig naar alle details? Bezoek samen met ons onze kijkwoningen of een project.

Eerste spadesteek Groendreef | Zabra Real Estate

Eerste spadesteek Groendreef

Op 29 september vond de eerste spadesteek plaats van de wegenis van het project Groendreef. Burgemeester Luc Deconinck was kraanmaan van dienst en deed het goed!

Inspiratiegids Zabra Real Estate

Laat je inspireren!

Laat je inspireren, of je nu houdt van een strakke, moderne stijl of van een romantische, landelijke toets. Download ze hier vrijblijvend.

Nieuws

Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck


De eerste spadesteek van de wegenis van Groendreef te St-Pieters-Leeuw is een feit. Kraanman van dienst was burgemeester Luc Deconinck, die behendig de graafmachine bediende om symbolisch de eerste schep te graven.

Lees meer

Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel


Beethoven was op bezoek in onze kapel van Karmel om het einde van de werken te vieren. Het unieke trioconcert liet niemand onberoed en was de ideale gelegenheid voor de kopers om hun nieuwe buren te leren kennen.

Lees meer

De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden


Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.

Lees meer

Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie


Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.

Lees meer

Koper Karmel Aalst

Mevrouw Nicole De Roover

"In Karmel vond ik het beste van twee werelden."