Events


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Eerste steenlegging Waterberg 30 juni 2018

30/06/2018

Events

De eerste steenlegging van ons project Waterberg in Mechelen was een waar succes! Een talrijke opkomst, een mooie setting, lekkere koffie en stralend weer, meer moet dan niet zijn. Bedankt aan alle aanwezigen!

Lees ook het artikel in Gazet van Antwerpen:
https://m.gva.be/cnt/dmf20180630_03591420/eerste-steen-gelegd-van-woonproject-waterberg-in-hombeek
Lees meer

Onze deelname aan Open Wervendag was een waar succes!

07/05/2018

Events

Onze deelname aan Open Wervendag op 6 mei 2018 was een waar succes! Het mooie weer schrikte niemand af. Op onze werf Karmel in Aalst mochten we zo'n 350-tal geïnteresseerden verwelkomen! TVO is zelfs ter plaatse komen filmen. Ook onze werf Kanaaltuinen in Sint-Pieters-Leeuw mocht veel geïnteresseerden ontvangen. 

Bekijk hier het filmpje van TVO (zie Karmel vanaf sec 0:57):
https://www.tvoost.be/…/open-wervendag-maakt-bezoekers-ook-…

Lees hier het volledige persbericht van Confederatie Bouw over Open Wervendag:

Ruim 83.000 bezoekers hebben vandaag genoten op één van de 150 toonaangevende bouwwerven in héél België. De Confederatie Bouw organiseerde voor de 12de keer Open Wervendag als imago evenement voor de bouw en bouwberoepen. De bouw profileert zich hiermee andermaal als een aantrekkelijke en toekomstgerichte werkgever die dringend op zoek is naar duizenden talenten met pit. Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw: “Open Wervendag is echt uitgegroeid tot hét  visitekaartje van de bouw. De bezoekers waren gefascineerd door het vakmanschap en technische evoluties die de bouwbedrijven vandaag toonden. Pas als je het zelf ziet, besef je dat onze bouwbedrijven ons dagelijkse leven enorm beïnvloeden en vooral aangenamer en duurzamer maken. Wij zijn bijzonder trots op onze bedrijven en de trendsettende projecten die zij voor ons realiseren.”  

Enkele blikvangers  
In de provincie Limburg: het multifunctionele Stadskantoor in Hasselt en de nieuwe Hasseltse stadswijk Quartier Bleu, de Gazometersite in St-Truiden en goednieuwe sportcomplex in Lommel en de renovatie van de passerelle en het ventilatiegebouw op de mijnsite van Waterschei. In Antwerpen trok de restauratie van de historische Handelsbeurs veel publiek, evenals het indrukwekkend Scheldekaaienproject en de gedempte zuiderdokken in Antwerpen. Andere publiekstrekkers in provincie Antwerpen waren de nieuwe stadwijk Turnova in Turnhout, de renovatie van Cinema Plaza in Duffel en  het nieuwe zwembadencomplex ‘Vita den Uyt’ in Mol .  In West-Vlaanderen waren de blikvangers het Rentel offshore windpark in Oostende, de Nemo Link in Brugge, het iconisch kantoorgebouw op de Sky-site  en het Guldensporencollege en neobarok kapel en het Lago Kortrijk Weide zwembadcomplex in Kortrijk . Ook het nieuwe Woonzorgcentrum Marie Ter Ruste in Zwevezele werd zeer druk bezocht. In Oost-Vlaanderen waren er de iconische sites en gebouwen de blikvangers, met het NTGent, het Wintercircus, het Gebouw T van HoGent, en het nieuwe Crematorium  in Aalst. Ook hier was er veel aandacht voor de nieuwe sportinfrastructuur met  ‘Vita Scheldebad’ in Temse. Vlaams Brabant toonde zich als sportieve ontmoetingsplaats voor duizenden bezoekers voor de Sportoase De Lijster in Londerzeel en de topsporthal van de KU Leuven. Maar ook in Brussel kon de renovatie van de Reyerstunnels en het voetbalstadion van Union St Gillis op zeer veel belangstelling rekenen. In Wallonië waren de grote publiekstrekkers de indrukwekkende restauratieprojecten in de provincie Namen met de ‘Donjon de Crupet’ in Assesse en de ‘Collégiale Saint-Feuillen’ in Fosses-la-Ville. Het ziekenhuiscomplex Montlégia bleef ook dit jaar de publiekstrekker in Luik. Maar ook het China Belgium Technological Centre in Louvain-la-Neuve en het polyvalent cultuurcentrum van Waver konden op veel belangstelling rekenen. 

Job met toekomst.
Om al die technologische evoluties mee te ondersteunen, is de sector dan ook steeds op zoek naar aanstormend talent en nieuwe profielen. Robert de Mûelenaere : “De bouw evolueert en dus ook de profielen. Jaarlijks schrijven onze bedrijven 20.000 vacatures uit. Daarbij zoeken we niet alleen spierkracht, maar ook kennis, passie en durf. Een job in de bouw staat meer dan ooit garant voor een mooie toekomst.” Er is vooral nood aan hoger en technisch opgeleide profielen die inspelen op de digitalisering en robotisering. Naast ervaren vakspecialisten, zoekt de sector ook bedienden en kaderleden voor de nieuwe beroepen van de toekomst. Denk daarbij aan BIM- specialisten, BIG Data analisten en ICT-deskundigen, game & business developers, 3D-specialisten.      

www.openwervendag.be      


Lees meer

Lanceringsdagen Groendreef van 19 tot 21 januari

12/01/2018

Events

We zetten het jaar goed in met de lancering van een nieuw project in Sint-Pieters-Leeuw: Groendreef. 
Groendreef is de 2e fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen en omvat 47 woningen en 42 appartementen, waarvan 22 urban villa appartementen en 20 parkzichtappartementen. 

Op 19-20-21 januari vinden de verkoopslanceringsdagen plaats in CC Coloma, Joseph Depauwstraat 25 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Meer info over het project en inschrijven: https://www.zabra.be/nl/projecten/groendreef--zabra-real-estate/?lid=7495
Lees meer
Opendeurdag M villa´s | Knokke

Opendeurdag M villa´s | Knokke

07/04/2016

Events

Op zoek naar een exclusief buitenverblijf in Knokke? Kom dan zeker langs op de opendeurdag van onze M villa's! 

Vrijdag 14 april stellen wij de deuren van de M villa's open van 10 tot 17 uur. Kom langs en ontdek zelf de charme en vele troeven van deze prachtige woningen. Ons team zal ook aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. 

Twijfel niet langer, reeds 50% is verkocht! 

Adres: Kruindreef, 8300 Duinbergen

Meer info: http://www.zabra.be/nl/projecten/m-villas--zabra-real-estate/?lid=7498
Lees meer
Nieuwbouwzondag 26 maart 2017 | Zabra Real Estate

Nieuwbouwzondag 26 maart 2017

09/03/2017

Events

Bezoek op zondag 26 maart onze projecten in Sint-Pieters-Leeuw en Waarschoot. Het uitgelezen moment om kennis te maken met deze mooie projecten, ons team en onze werkwijze. U bent vrijblijvend welkom en wij geven u met veel plezier een rondleiding!

Stuiver - Waarschoot
van 10 tot 12u
Locatie: Stuiver 9, 9950 Waarschoot
Meer info: +32 472 89 60 18 

Kanaaltuinen - Sint-Pieters-Leeuw

van 10 tot 14u
Locatie: Populierenlaan 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Meer info: +32 472 89 60 18 


Hopelijk tot dan!
Het Zabra Real Estate team

Lees meer
Nieuwbouwzondag 23 oktober 2016 | Zabra Real Estate

Nieuwbouwzondag 23 oktober 2016

19/10/2016

Events

Bezoek aanstaande zondag 23 oktober onze projecten in Knokke en Waarschoot. Het uitgelezen moment om kennis te maken met deze mooie projecten, ons team en onze werkwijze. U bent vrijblijvend welkom en wij geven u met veel plezier een rondleiding!

Stuiver - Waarschoot
van 10 tot 13u
Locatie: Stuiver 9, 9950 Waarschoot
Meer info: 09/365 60 74

M villa's - Knokke
van 10 tot 13u
Locatie: Kruindreef, 8310 Knokke
Meer info: 0472/79 29 48


Hopelijk tot zondag!
Het Zabra Real Estate team

Lees meer
Nieuwbouwzondag 24 april 2016 | Zabra Real Estate

Nieuwbouwzondag 24 april 2016

20/04/2016

Events

Bezoek onderstaande projecten op nieuwbouwzondag, aanstaande zondag 24 april. Het ideale moment om kennis te maken met onze projecten, ons team en onze werkwijze.U bent vrijblijvend welkom en wij geven u met veel plezier een rondleiding op onze projecten.

Nieuwbouwprojecten te bezoeken op zondag 24/4
  • Pennehof Berlare - 14u tot 16u
  • Stuiver Waarschoot - 10u tot 12u
  • Rooftops Oostakker - 10u tot 12u
  • Kanaaltuinen Sint-Pieters-Leeuw - 14u tot 16u
  • Lake View Berlare - 14u tot 16u

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op onze projecten!
Met enthousiaste groeten,
Het Zabra Real Estate-team

Lees meer
Sponsoring zwemmarathon Sint-Pieters- Leeuw | Zabra Real Estate

Sponsoring zwemmarathon Sint-Pieters- Leeuw

09/12/2015

Events

Zabra Real Estate sponsorde de zwemmarathon ten voordele van 'Beyond The Moon' in het zwembad van Sint-Pieters-Leeuw!
506 sportievelingen zwommen maar liefst 1.216 km en er kon een cheque van 4.360 euro overhandigd worden aan 'Beyond The Moon'.
Een zeer mooie prestatie waar wij graag ons deel aan hebben bijgedragen!

Lees meer
Verkaveling Stuiver Waarschoot | Zabra Real Estate

Infomoment verkaveling Stuiver: 10/12/2015

23/11/2015

Events

Op donderdag 10 december organiseren we een infomoment bij ons op kantoor over het project Stuiver te Waarschoot.
Heeft u ook interesse in één van deze moderne woningen met een uitstekende ligging in het groen? Aarzel dan zeker niet en maak nu uw afspraak!

Wanneer: Donderdag 10 december 2015 van 17u tot 20u
Locatie: Kantoor | Antoon Catriestraat 8a, 9031 Drongen
Inschrijven: 09 365 60 74 of info@zabra.be

De ruwbouwwerken zijn ondertussen ook gestart, dus wees er snel bij zodat u zelf nog uw droomwoning kan samenstellen!

Lees meer
BBQ Students at Gent | Zabra Real Estate

BBQ Students at Gent

13/10/2015

Events

Afgelopen week werden de studenten van het eerste studentenhuis van Students at Gent verwelkomd met een BBQ in hun achtertuin! Nu kan het academiejaar echt starten! Meer foto's op facebook!
 
Volgend jaar ook graag een plekje in dit studentenhuis? Laat dan zeker een berichtje achter en wij houden je op de hoogte!

Lees meer
Rooftops Zwevegem | Zabra Real Estate

Opendeurdag Rooftops Zwevegem

21/09/2015

Events

Zaterdag 26 september zetten we de deuren van onze kijkappartementen open in het Project Rooftops te Zwevegem!

We verwelkomen jullie graag tussen 10u en 12u voor een rondleiding door dit project!
Kom zeker langs en ontdek de laatste 4 appartementen.

Adres: Harelbeekstraat 159, Zwevegem

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!
Met enthousiaste groeten, Het Zabra Real Estate-team

Lees meer
Zaadjes Kanaaltuinen, Sint-Pieters-Leeuw | Zabra Real Estate

Sponsoring Eneco tour

16/08/2015

Events

Kanaaltuinen is vandaag aanwezig op de Eneco tour! 
Kom langs en ontvang jouw zakje met zaadjes van Kanaaltuinen!

Ontdek als eerste het project op www.kanaaltuinen.be!

Lees meer
 M villa’s, Dunes Chill Out bar | Zabra Real Estate

Ontdek de M villa’s in Dunes deze zomer!

07/07/2015

Events

Deze zomer worden de M villa's voorgesteld in de Dunes Chill Out bar te Duinbergen tot en met 15 september 2015!
Kom zeker langs op één van de infomomenten op 17 juli en 3 augustus 2015 vanaf 16u!

Adres: Zeedijk Duinbergen 386, Knokke-Heist

Lees meer