Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

Februari

Infoavond | Waterberg

Infomoment |Waterberg Mechelen

20 februari van 15u tot 19u


Woensdag 20 februari organiseert Zabra een infomoment over het project Waterberg te Mechelen. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: KMTHC, Zemstseweg 39,  2811 Mechelen
Infoavond |

Infomoment | 't Zand Heusden

27 februari van 14u tot 18u


Woensdag 27 februari organiseert Zabra een infomoment over het project 't Zand te Heusden. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Hof ten Bosse, Ten Bosse 14, 9070 Heusden

Infoavond | Karmel

Infomoment |Karmel Aalst

28 februari van 16u tot 19u


Donderdag 28 februari organiseert Zabra een infomoment over het project Karmel te Aalst. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Modelappartement Karmel, Louis D'Haeseleerstraat, 9300 Aalst