Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

November

Lanceringsdagen | Jourdan Garden

Lanceringsdagen | Jourdan Garden

10-11-12 november 2017


Van 10 tot 12 november organiseert Zabra Real Estate lanceringsdagen van het project Jourdan Garden te Etterbeek. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Infokantoor Zabra, Graystraat 71 10, 1040 Etterbeek 
Opendeurdag | Kanaaltuinen

Opendeurdag |Kanaaltuinen

13 november 2017


Op 13 november organiseert Zabra Real Estate een opendeurdag van het project Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: De Witte Hoeve, Elsweg 10, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Infoavond | Karmel

Opendeurdag |Kanaaltuinen

14 november 2017 om 19u


Dinsdagavond 14 november organiseert Zabra Real Estate een informatieavond over het project Karmel te Aalst. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Golfclub De Kluizen, Zandberg 6, 9300 Aalst