Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

December

Infoavond | Karmel

Kerstdrink |Karmel Aalst

15 december van 11u tot 15u


Zaterdag 15 december organiseert Zabra een kerstdrink op het project Karmel te Aalst. We voorzien een drankje en een hapje in een gezellige sfeer. De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden en is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Modelappartement Karmel, Louis d'Haeseleerstraat, 9300 Aalst
Opendeurdag | M villa

Opendeurdag | M villa's Duinbergen

22 december van 11u tot 14u


Zaterdag 22 december organiseert Zabra een opendeurdag van het project M villa's te Duinbergen. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Kruindreef, 8301 Duinbergen