Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

Mei

Open Wervendag | Karmel te Aalst en Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw

Open Wervendag | Karmel te Aalst en Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw

Zondag 6 mei van 10 tot 17u


Op zondag 6 mei van 10 tot 17u nemen we met onze werven Karmel (Aalst) en Kanaaltuinen (St-Pieters-Leeuw) deel aan Open Wervendag. Benieuwd naar deze wervent? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie Karmel: Louis D'Haeseleerstraat, 9300 Aalst
Locatie Kanaaltuinen: Populierenlaan, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Infoavond | Karmel

Infoavond |Karmel

16 mei 2018 van 19u tot 20.30u


Woensdagavond 16 mei organiseert Zabra Real Estate een infoavond over het project Karmel te Aalst. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Golfclub De Kluizen, Zandberg 6, 9300 Aalst 

Opendeurdagen | Groendreef

Opendeurdagen | Groendreef

20 en 21 april 2018


Op 20 en 21 april vinden er nieuwe opendeurdagen plaats van ons project Groendreef in Sint-Pieters-Leeuw. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Kijkwoning Groendreef, Populierenlaan ter hoogte van nr 19, 1600 Sint-Pieters-Leeuw