Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

Augustus

Infoavond | Groendreef

Infoavond | Groendreef

20 augustus van 18u tot 19.30u


Maandagavond 20 augustus organiseert Zabra een infoavond over het project Groendreef te Sint-Pieters-Leeuw. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Kijkwoning Groendreef, Populierenlaan ter hoogte van nr 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Infoavond |

Infoavond | 't Zand

21 augustus van 18u tot 19.30u


Dinsdagavond 21 augustus organiseert Zabra een infoavond over het project 't Zand te Heusden. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Zandrede, 9070 Heusden (kruising met de Muggenwegel)

Infoavond | Karmel

Infoavond |Karmel

21 augustus van 18u tot 19.30u


Dinsdagavond 21 augustus organiseert Zabra een infoavond over het project Karmel te Aalst. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Modelappartement Emmaüs, Louis 'Haeseleerstraat ter hoogte van nr 19, 9300 Aalst
Infoavond | Waterberg

Infoavond |Waterberg

23 augustus van 18u tot 19.30u


Woensdagavond 23 augustus organiseert Zabra een infoavond over het project Waterberg te Mechelen. De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! Aansluitend aan de eerste steenlegging vindt een infonamiddag plaats tot 17u. 

Locatie: Zemstseweg ter hoogte van nr 42, 
2811 Mechelen