Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

September

Infoavond Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw

Infoavond | Kanaaltuinen

18 september 2017 om 19u


Maandagavond 18 september organiseert Zabra Real Estate een informatieavond over het project Kanaaltuinen. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!
Locatie: De Witte Hoeve, Elsweg 10, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Infoavond Karmel te Aalst

Infoavond | Karmel

19 september 2017 om 19u


Dinsdagavond 19 september organiseert Zabra Real Estate een informatieavond over het project Karmel te Aalst. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!
Locatie: Golfclub De Kluizen, Zandberg 6, 9300 Aalst

Opendeur Stuiver in Waarschoot

Opendeurdag | Stuiver

27 september 2017 van 17 tot 19u


Woensdagavond 27 september organiseert Zabra Real Estate een opendeurdag van het project Stuiver in Waarschoot. Benieuwd naar onze laatste afgewerkte luxewoning? De deuren staan wagenwijd open en ons team is aanwezig voor een persoonlijke toelichting. Aarzel dus niet om even binnen te springen!
Locatie: Stuiver 9, 9950 Waarschoot