Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda


Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.

Februari

Infoavond | Karmel

Infoavond |Karmel

19 februari 2018 om 19u


Maandagavond 19 februari organiseert Zabra Real Estate een infoavond over het project Karmel te Aalst. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Golfclub De Kluizen, Zandberg 6, 9300 Aalst 

Infoavond | Waterberg

Infoavond |Waterberg

20 februari 2018 om 19u


Dinsdagavond 20 februari organiseert Zabra Real Estate een infoavond over het project Waterberg te Mechelen. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Infokantoor Waterberg, Bergenstraat 2, 
2811 Mechelen (inrit via de Eglegemweg)
Opendeurdagen | Jourdan Garden

Infoavond | Jourdan Garden

21 februari 2018 om 19u


Op woensdagavond 21 februari organiseert Zabra Real Estate een infoavond over het project Jourdan Garden te Etterbeek. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Infokantoor Zabra, Graystraat 71 10, 1040 Etterbeek 
Lanceringsdagen |

Lanceringsdagen | 't Zand

23-24 februari 2018


Op 23 en 24 februari lanceert Zabra Real Estate de verkoop van het project 't Zand te Heusden. Benieuwd naar de plannen en prijzen van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Dit event is helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen! 

Locatie: Hof ten Bosse, Ten Bosse 14, 9070 Heusden