Karmel in Aalst

  Een groene oase in de historische stadskern

  Laatste appartement te koop!
  Op één van de mooiste woonplekjes in de stad werd het prachtige Sint-Theresianenklooster omgebouwd tot een uniek project met 44 nieuwbouwappartementen. Het woonproject omvat zowel appartementen in het kloostergebouw als in de 3 nieuwbouwconstructies in de besloten kloostertuin. De authentieke kloostermuur zorgt voor een extra meerwaarde en unieke sfeer.

  Woonproject Karmel is reeds volledig afgewerkt en dus helemaal instapklaar. Neem hier een kijkje in ons ingericht kijkappartement, op afspraak of tijdens onze opendeurdagen. 

  Vraag meer info


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Type appartementen te koop

  2-slaapkamer appartement

  Laatste appartement te koop!


  Dit appartement met veel lichtinval omvat 2 slaapkamers, 1 badkamer met douche, een open keuken met aangename leefruimte, een ruime berging en een overdekt terras. Het appartement is volledig afgewerkt, geschilderd en instapklaar. Staanplaats of garagebox beschikbaar.

  € 315.000

  Uitverkocht

  3-slaapkamer appartement

  Uitverkocht!


  Alle 3-slaapkamerappartementen zijn intussen verkocht. Er zijn enkel nog appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar.

  360° tour in het kijkappartement

  Woonproject Karmel is reeds volledig afgewerkt en dus helemaal instapklaar. Neem een kijkje in ons ingericht kijkappartement met deze 360°-rondleiding. Wandel door de leefruimte, naar de keuken en slaapkamers en laat je zo inspireren om te weten hoe wonen en leven in dit appartement aanvoelt. Liever eens een persoonlijk bezoekje? Maak gerust een afspraak met onze bouwadviseurs.

  Foto's van het project Karmel


  Parktuin als middelpunt

  Wonen in een groene omgeving


  Met de grote, ommuurde parktuin, brengt dit woonproject het groen terug naar iedereen die daar behoefte aan heeft, of je nu gepensioneerd bent, jonge ouder of pas afgestudeerd. Het grasveld zorgt voor een prachtig groene omgeving midden in een bruisende stad.

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Karmel? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

  Contact

  Extra troeven

  Een oase van groen in een bruisende stad


  • Fietsenstallingen en een ondergrondse parkeergarage. De parking is toegankelijk vanaf een helling die onmiddellijk aansluit op de Louis D'Haeseleerstraat. 
  • De verkeersvrije parktuin krijgt gemeenschappelijke voorzieningen zoals een boomgaard, een bloementuin en een fietsberging. 
  • Gelegen in een verkeersvrije straat 
  • Dichtbij alle voorzieningen: openbaar vervoer in de buurt, recreatiemogelijkheden, alle voordelen van wonen in het stad. 

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project.
  Heb je verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download de brochure


  In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

  Karmel in Aalst

  Een groene oase in de historische stadskern

  LAATSTE 3 APPARTEMENTEN
  - Opendeurweekend op 21 maart (13u-17u) en 22 maart (10u-13u) -

  Op één van de mooiste woonplekjes in de stad werd het prachtige Sint-Theresianenklooster omgebouwd tot een uniek project met 44 nieuwbouwappartementen. Dit in een groene oase in de historische stadskern van Aalst. Het woonproject omvat zowel appartementen in het kloostergebouw als in de 3 nieuwbouwconstructies in de besloten kloostertuin. De authentieke kloostermuur zorgt voor een extra meerwaarde. 

  Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Abscis Architecten voor de studie en het ontwerp en Cordeel voor de totale aanneming.

  Ik schrijf me in voor het opendeurweekend op 21-22 maart


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid